Най...: Интересните двойни роли и превъплъщения на актьорите

В България сме гледали много сериали, в които актьорите или играят роли на близнаци, или се превъплъщават в интересни и предизвикателни за тях роли. Нека разгледаме някои от най-интересните двойни роли и превъплъщения на актьорите от теленовелите...

10. Хуан Камило/Ева (Хорхе Енрике Абейо) - Актьорът Хорхе Енрике Абейо изиграва ролята на мъж и жена едновременно по време на сериала "Да бъдеш Ева" (En los tacones de Evа). По този начин, той се опитва да бъде по-близко до любимата си Исабела (Моника Лопела), като нейна най-добра приятелка и като нейния любим мъж. Този сериал е на RCN, като от Телевиса в момента излъчват новата версия "Заради нея съм Ева" (Por ella soy Evа), където двойната роля играе Хайме Камил.

9. Фелипе/Дуан Бланко (Алехандро Фелипе) - Това прекрасно малко създание успява съвсем само да изиграе близнаците Фелипе Бланко и Дуан Бланко в теленовелата "Вдовицата в бяло" (La viuda de blanco). Казва, че не се е затруднил много, защото ролите му не били много чести, което го улеснявало. Теленовелата е на Телемундо.

8. Аурора (Сара Малдонадо) - Сара изигра две роли - Аурора и дъщеря й - Аурора. Всъщност, Сара Малдонадо не играе близнаци, просто се представя за две различни жени, но всъщност е една. Това го прави по време на снимките на сериала "Аурора" (Aurora) на Телемундо, който имаме възможност да гледаме в момента в България. За жалост, героинята на Сара умира в сериала, след което и самата теленовела загубва интерес.

7. Елена Калканьо/Даниела Калканьо (Ана Лайевска ) - Невероятната Ана Лайевска изиграва близначките Елена Калканьо и Даниела Калканьо в теленовелата "Призракът на Елена" (El fantasma de Elena). Тук Ана се превъплащава в злодейката Елена, тъй като Даниела умира още в първи епизод, но през целия филм виждаме призрака и. "Призракът на Елена" е на Телемундо, като в момента се въртят финалните епизоди по БТВ.

6. Лукас Ферер/Диего Ферер (Маурисио Очман ) - Гледахме Маурисио като близнаците Лукас Ферер и Диего Ферер (клонинга) в новата версия на "Клонинг (El clon) от 2010 година. Маурисио сподели, че това е любимата му роля, но казва, че му е било трудно да я пресъздаде, особено тогава, когато е трябвало да изиграе двамата едновременно един срещу друг.

5. Уго де Медина/Алсидес де Медина (Марио Симаро ) - Тук Марио Симаро изигра ролята на близнаците Уго де Медина и Алсидес де Медина, които са влюбени в една жена - Соледад (Дана Гарсия ) в теленовелата "Предателство" (La traicion) от 2008 година. За Марио също не е било лесно да пресъздаде тези два образа - единият е положителен, а другия отрицателен, но с много усилия е успял да го направи.

4. Диего де ла Вега/Зоро (Кристиан Мейер ) - Актьорът се превъплати в ролята на Диего де ла Вега, както и в "човекът с маската" - Зоро. Направи го изключително лесно в компанията на Марлене Фавела в теленовелата "Зоро" (Zorro: la espada y la rosa). Това е образ, подобен на този, който Сара Малдонадо прави в "Аурора".

3. Рехина Монтес де Ока/Айми Монтес де Ока (Арасели Арамбула ) - Тук Арасели Арамбула се превъплати в ролята на близначките Рехина Монтес де Ока и Айми Монтес де Ока в теленовелата "Непокорно сърце" (Corazon Salvaje). За Арасели е било лесно, защото доста се е опражнявала и почти не и е оставало свободно време.

2. Хулиана Солер/Марица Ферер (Паола Рей ) - Паола Рей се справи изключително трудно, особено с грима докато трябваше да играе образите на красивата денем Марица Ферер и грозната вечер Хулиана Солер в телемунделата "Жената в огледалото" (La mujer en el espejo). Паола се е справила добре, благодарени на Хуан Алфонсо Баптиста и Наташа Клаус, с която е станала голяма приятелка по време на снимките. Тя се зарадвала, когато разбрала, че няма да играе до края на теленовелата два образа, тъй като огледалото ще се счупи и магията ще изчезне...

1. Ана Лусия Монкада/Мариана Андраде (Елизабет Гутиерес) - В интересен образ се впусна Елизабет Гутиерес в теленовелата "Лицето на другата" (El rostro de Analia). Aктрисата изигра образа на близначките Ана Лусия Монкада и Мариана Андраде. Всъщност, не бихме определили тези героини като близначки, тъй като образа на Мариана се появява след слагането на лицето на другата - лицето на Ана Лусия, след като катастрофира. Елизабет Гутиерес казва, че ролята много й е харесала, а колкото до изиграването й - не е било толкова трудно.


Следващата седмица ще разгледаме кои са най-популярните актьори-певци.

3 коментара:

EXTRAtelenovelas каза...

Здравейте, моля адиминстратора на блога да влезе в имейла си. Искам блоговете ни да станат партньори.

Анонимен каза...

zashto ne naprawite nai - dobrite prevuplashteniq na aktrisi v policaiki ? shte mi bude interesno

Анонимен каза...

Здравейте,
Благодарим за идеята. Няма да я оставим незабелязана.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.