Най... : Мечтаните роли на актьорите

май 23, 2013
Днес предстои да разгледаме второто издание от поредицата на СЕРИАЛИ в България "Най...", озаглавено като най-мечтаните роли на актьорите.
На пръв поглед доста зрителите искат да узнаят какви роли предпочитат любимите им актьори. Но наистина, не всеки актьор желае да играе любимата си роля. Някой просто си го мечтаят... В България, а и в другите страни, актьорите са посещавали хиляди свои фенове и са казвали за каква роля мечтаят. Днес предстои да разгледаме 10 от най-мечтаните роли, за които актьорите и актрисите са си мечтали дълго време, на някой са се сбъднали, а на други все още не. Нека разгледаме кои са тези 10 мечтани роли.

10. Съблазнителна секретарка - Доста странна роля, но именно за такава мечтае звездата от Телевиса - Сара Малдонадо. След като вече изигра ролята на Аймар в сериала "Буря в рая" и "замразената спяща" красавица в "Аурора", звездата иска да види какво е да бъдеш съблазнителна секретарка. Обикновенно такива роли не се снимат в повечето теленовели, но ако Сара получи такава, то със сигурност ще я приеме. "Ролята ми се струва доста интересна. Гледала съм страшно много сериали и филми, в които има герои, които съблазняват шефовете си и в повечето случаи ги принуждават да се разделят с жените си. Е, разбира се, не искам да бъда "злата" секретарка, която разделя семейства, но бих искала да пробвам какво е да съблазнявам мъжете", казва Сара. Пожелаваме желанието на Сара да се сбъдне!

9. Боксьор - Ролята мечта на не кого да е, а на друга звезда от Телевиса - Уилям Леви. Актьорът, който успява да съблазни всяко женско сърце, много би искал да бъде боксьор. След като стана известен благодарение на сериали като "Капризи на съдбата", "Триумфът на любовта", "Внимавай с ангела" и други, актьорът иска да опита в бранша на бокса. "Гледал съм много бокс и основно харесвам такива филми. Интересни са ми, а и ти придават повече емоции. Такава роля ще бъде гордост за мен, много искам да я реализирам", казва Уилям в интервю. В момента звездата на Телевиса се снима в сериала на тази компания "Бурята" (La tempestad), който стартира с небивал интерес, който обаче впоследствие спадна. Пожелаваме желанието на Уилям да се сбъдне!

8. Певица - Певица е най-мечтаната роля на звездата от Телемундо - Марлене Фавела. Въпреки, че не може да пее прекрасно, смята, че ако получи предложение в такава роля и го приеме, ще се справи страхотно. Марлене Фавела набра полулярност след участието си в сериали като "Срещу вълните на живота" (Televisa), "Зоро: шпагата и розата", "Наследниците Дел Монте" (Telemundo и RTI Columbia) и други, където стана една от любимите звезди на зрителите. След хилядите си роли, Марлене най-много желае да бъде певица в заведение, или певица в родната си страна. "Много искам да изиграя една такава роля. Не знам какво е да бъдеш певица в сериал и за това искам да опитам. Обичам да пея, въпреки да не мога да го правя добре", споделя Марлене. Пожелаваме желанието на Марлене да се сбъдне!

7. Супер-герой - Въпреки, че тази роля ще се реализира доста трудно, Марио Симаро мечтае да я изиграе. Супер-герой е най-мечтаната роля на актьора от Телемундо, който се популялизира благодарение на сериали като "Узурпаторката", "Дивата котка", "Трима братя, три сестри", "Предателство", "Наследниците Дел Монте" и други. Той доста често е споделял, че обича да чете комикси и може би оттам му е дошло да бъде супер-герой. "Нямам претенции какъв ще съм, важното е да получа тази роля", казва Марио. Пожелаваме желанието на Марио да се сбъдне!

6. Злодейка - И макар вече хиляди пъти изпълнена, това все още си остава ролята в мечите на Катрин Сиачоке. Тя е една от най-обичаните злодейки от сериалите, която дори не мечтае за промяна, мечтае винаги да е злодейка. Тя е играла зли роли в сериалите "Войната на розите", "Изпитание на любовта", "Земя на страстта", "Къде е Елиса?", "Доня Барбара", "Чужди грехове", "Силикон за рая" и "Съседската къща" ( последният ще бъде излъчен скоро в България). Въпреки, че Мигел Варони не харесва Катрин да бъде злодейка, тя споделя: "Моето решение, си е мое! Злодейка е доста атракционна роля, пленява те, това е хубавото. Зрителите ме запомниха като злодейка - какво да говорим повече...", споделя Катрин.

5. Селянин - Тази странна роля е мечта за обичания от много дами актьор Хуан Алфонсо Баптиста. И макар, че в "Трима братя, три сестри" донякъде успя да се доближи до тази роля, Хуан смята, че това не е напълно селянска роля. Хуан Алфонсо Баптиста е познат на зрителите в България с ролите си в "Жената в огледалото", "Дивата котка", "Трима братя, три сестри", "Белег на желанието" и "Пожертвани сърца". Ролята на селянин е най-мечтаната за него, но актьора би искал да пробва и роли, в които е побойник и роли, в които е тийнейджър. "Имам много приятели, които са играли роли на селяни и споделят, че това е най-спокойната роля. В нея не се сблъскваш толкова много с градския живот", казва Хуан в скорошно интервю. Пожелаваме желанието на Хуан да се сбъдне!

4. Строга преподавателка - "Имаше едно време един много хубав мексикански филм, който съдържаше около 5-6 части. Ролята, която най-много ми хареса в този филм, беше тази на главната героиня, която беше преподавателка по философия в много опасно училище. Ролята много ми хареса и за това бих искала да я опитам", споделя звездата от Телевиса - Маите Перони за своята най-желана роля. Маите е участвала в доста малко теленовели на Телевиса, а кариерата и започва едва в първите години на 21 век. В България сме я гледали в изключително успешната тийнейджърска поредица "Непокорните" (435 епизода) и "Моят грях". "Бях вече ученичка, искам да пробвам и роля на преподавателка, която преподава доста строго и си има строги правила", добавя още Маите. Пожелаваме желанието на Маите да се сбъдне!

3. Секс-символ - Това е най-мечтаната роля на Карлос Понсе - звездата от "Жестока любов", "Сладка тайна", "Две семейства" и други. Преди време актьора даде интервю пред мексиканско списание за мечтаната си роля, като сподели, че за него не е никакъв проблем да се съблече чисто гол пред камерите, стига само ролята да го изисква. "Няма какво да крия. Това са си мъжки форми. Такава роля не е срамна, срамно е ако го правиш пред жени. Искам да бъда секс-символ, защото мисля, че човек трябва да опита от вкуса на всяка роля, а на мен ми омръзна все да играя любовни роли. Искам нещо ново и различно", коментира актьора в интервюто си. Пожелаваме желанието на Карлос да се сбъдне!

2. Кралица на красотата - Обичаната от милиони зрители актриса от Телемундо - Дана Гарсия, мечтае да бъде кралицата на красотата. Тя е тази, която се слави не само с таланта си, но и с това, че винаги прави нещата по свой начин. Смята, че ще справи с това, защото не е трудно. В България сме гледали Дана в сериали като "Трима братя, три сестри", "Изпитание на любовта", "Предателство", "Гибелна красота" и "Някой те наблюдава". За мечтаната си роля тя споделя: "Няма да бъде трудно, напротив, ще бъде приключение да се впуснеш в света на кралиците и то на кралиците на красотата. Такава роля очаквам отдавна, но все още не съм я получила. Споделяла съм с моя близък приятел Агустин Рестрепо (режисьор на "Гибелна красота), но той казва, че засега няма обмислена такава роля. Очаквам да изиграя кралицата на красотата и вярвам, че ще успея да се справя", казва Дана. Пожелаваме желанието на Дана да се сбъдне!

1. Господарка - Най-мечтната роля през цялата кариера на актриса е тази на господарка за Елизабет Гутиерес. Изключително популярната актриса мечтае много да бъде господарка на имение или огромен дом и да командва всеки, който живее с нея. И въпреки, че в теленовелата "Призракът на Елена", Елизабет е господарка на къщата завещана от баба и Маргот, тя не чувства достатъчно силно тази роля. Просто иска нещо повече, нещо, което да го прави през целия филм. "Мечтая, мечтая... Такава роля никой не би отказал, уверявам ви. С моя Уилям сме на мнение, че да си господар в теленовела, означава да се доближиш много до господарските способности, но да го направиш така, че да го правиш само в теленовелата, а не и извън нея (смее е)", казва Елизабет. Освен в "Призракът на Елена" на Телемундо, звездата е участвала и в хитове като "Лицето на другата", "Купена любов", а в момента се снима в една нова криминална поредица - "El rostro de la venganza" в превод от испански "Лицето на отмъщението". Пожелаваме желанието на Елизабет да се сбъдне!

Освен това, има и други известни актьори, които споделят желанията си за очаквани роли. Ето и някой от тях:
 - Паола Рей - Жена от мафията                                                 
 - Жанкарлос Канела - Рок звезда
 - Габи Еспино - Майка на много деца
 - Карла Монрой - Наркоманка
 - Давид Чокаро - Модел
 - Ерик Елиас - Таен агент
 - Давид Сепеда - Лекар
 - Маурисио Очман - Футболист
 - Сурия Вега - Тинейджърка от престижно училище
 - Айлин Мухика - Водеща на телевизионно предаване

Днес видяхме и кои са най-мечтаните роли на актьорите. Има доста актьори, които не крият желанията си, а и няма защо. Вярно е, че има още доста актьори, които могат да бъдат включени в тази класация. Така че, ако не сте намерили любимия си актьор тук, попитайте за него и неговата най-мечтана роля, и ще се опитаме да ви отговорим. А следващия път ще разгледаме кои са най-очакваните теленовели, които не са излъчени в България, има ли шанс да се излъчат и още нещо... Класацията отново ще бъде представена в 10 места.

1 коментар:

Анонимен каза...

Много бих искала да зная коя е най-мечтаната роля за Мурат Йълдъръм,Халит Ергенч и Джансел Елчин.

Предоставено от Blogger.