"Редакцията" - нов чешки сериал от 5 юни по БТВ Лейди, "Капризи на съдбата" с променено разписание, "Истуик" с повторение от 9 юни

През следващите седмици, медията от семейството на bTV Media Group насочена към дамската аудитория ще предложи на своите зрители нови премиерни заглавия и повторения на предишни такива.

Считано от 5 юни (сряда) започва премиерната чешка продукция "Редакцията" (Redakce). Епизодите от новия сериал ще се излъчват всеки делничен ден от 17.00 часа, замествайки тези на приключващото на 4 юни (вторник) повторение на "Златната клетка". Те ще продължават до 18.00 часа, когато по БТВ Лейди започва предаването "Часът на мама".

От 27 май (понеделник), пък започва повторението на латино-американската драма "Капризи на съдбата". Продукцията с участието на известни звезди, като Уилям Леви и Жаклин Бракамонтес ще се излъчва всяка делнична вечер, от 21.00 часа по БТВ Лейди. Повторните серии от "Капризи на съдбата" ще заместят тези на "Времето лети", чието продължение започва от 30 май (четвъртък) от 20.00 часа по БТВ. Епизодите от "Sortilegio" (оригиналното заглавие на испански на сагата) ще продължават до 22.00 часа, когато започват тези на "Трима братя, три сестри".

На 9 юни (неделя), БТВ Лейди ще даде старт на повторението на американската продукция "Истуик". Поредицата ще се излъчва всяка събота и неделя от 14.00 часа, като епизодите ще започват веднага след тези на "Моят грях", продължавайки до 15.00 часа. БТВ Лейди ще предлага по един епизод дневно от "Истуик".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.