Еухенио Силер: "Познавам Маите още от училище"

Той е талантлив, а жените въздишат по него. У нас е познат с ролите си в теленовелите "Моят грях" и излъчващия се в момента "Аурора". Той е Еухенио Силер...

Какъв е персонажът ти в "Моят грях"?
Персонажът ми се казва Хулиан Уерта и е влюбен в Лукресия Кордоба. Той е младеж с много ценности, има добро сърце, а в същото време е израснал с много проблеми. Наричат го "дявола", защото когато се случват всички лоши неща в селото, той е там. Хулиан е като мит за всички в местността. Хората се страхуват от него. Но той е много силен и това му помага да се справя с всички проблеми.

Еухенио същият ли е?
Не, надявам се, че не. Не искам да се случват лоши неща, на местата, на които съм (смее се). Не си приличаме много. Качествата, които притежава, и които ми харесват са това, че защитава всички, които обича, харесва сплотените семейства, притежава огромна страст и е роден за лидер.

Това нещо ново ли е за теб?
Да, това е персонаж, който се различава много от предишните ми. Очарова ме - знаеш ли колко много работих върху него и продължавам да се трудя (смее се). Той изисква много силен характер и ми отнема доста време, за да вляза в ролята си.

С тази роля изглеждаш зрял - назад ли остави младежките персонажи?
Може би. Това е много силен персонаж. Промениха имиджа ми - потъмниха косата ми и истината е, че така много се харесвам; въпреки, че в началото ми беше трудно да се възприема, защото в огледалото виждах Хулиан, а не Еухенио, но вече свикнах.

Ти имаше няколко възможности за работа, остави ли някое хубаво предложение заради тази теленовела?
За съжаление, да. Имах ангажименти преди да се изясни дали ще се снима "Моят грях". Трябваше да интерпретирам един злодей в сериала "El Pantera". Също така се явих на кастинг за театралната пиеса "Que Planton". Но реших да заложа на продукцията на Хуан Осорио и да се концентрирам само върху нея.

Каква е връзката ти с Маите Перони?
Прекрасна - ние се познаваме още от училище. Познаваме много добре актьорската си игра. Когато бяхме в CEA, винаги сме си мечтали да играем заедно и желанието ни се сбъдна още в "Непокорните". Но в "Моят грях" сме главните актьори - нещо, което ми се струва прекрасно. Имаме подобен опит в актьорството и това ни помага да постигнем една чудесна химия.

И никакъв романс?
Нищо в любовта. Не се получава просто (смее се). Имаме добри отношения, но само като приятели и колеги. Винаги съм твърдял, че това е от основно значение за всяка главна двойка. Можем да се разбираме по погледите и изпитваме приятелска обич един към друг от много години. Очаквам това да си проличи и на екрана.

Тогава как си в любовта?
Аз съм ерген. За момента нямам приятелка. Надявам се в тази теленовела любовта да ме споходи. Искам да променя ежедневието си.

Какъв е твоят грях в този момент от живота ти?
Моят грях е лакомията. В последно време постоянно се тъпча с храна (смее се). Определено ще има много грехове в тази теленовела. Това е една невероятна история, сигурно ще й се наслаждавате толкова, колкото и ние, актьорите.

Еухенио, ще ни разкажеш ли за прекрасните местности, сред които снимате?
Разбира се! Чудесно е, че г-н Хуан Осорио и Televisa правят теленовелата в щата Чиапас, защото той е част от нашата култура и ще се покаже на световно ниво. Това ще стане, когато "Моят грях" се продаде и в чужбина, защото хората там не познават добре нашата родина и красотите й, за по този начин ще ги опознаят чрез продукцията, чрез тази прекрасна история, изпълнена с любов. Просто в Чиапас има уникални водопади с кристална вода, които си заслужават да се посетят. Надявам се, че и зрителите на новелата ще имат някога възможността  да ги видят на живо.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.