Промени по националните телевизии по случай Великденските празници

С наближаването на един от най-светлите християнски празници у нас - Великден, националните и кабелни медии подготвят на зрителите си разнообразни програми и някои промени, които ще наложат други такива.

Нека да започнем с промени по БТВ:
На 1-ви май (сряда, ден на труда) от 12.30 часа започва приключенският игрален филм "Андре". От 14.30 часа пък започва екшън комедията "Нинджа от Бевърли Хилс". От 16.30 часа пък започва развлекателното предаване "Разбулените тайни на магията".  От 20.00 часа вместо епизод от турската премира "Огледален свят" в ефира на БТВ ще се излъчи епизод от формата "Най-доброто от световните таланти". На този ден съответно няма да бъдат излъчвани серии от сериалите "Диво сърце", "Призракът на Елена", "Престъпления и страсти" и "Огледален свят".

На 2-ри май (четвъртък) от 12.30 часа започва американската комедия "Денис Белята. От 14.30 часа пък ще се излъчи българската романтична комедия "Лора от сутрин до вечер". От 16.30 часа отново ще бъде излъчен епизод от развлекателното шоу "Разбулените тайни на магията". На този ден съответно няма да бъдат излъчени епизоди от продукциите "Диво сърце", "Призракът на Елена" и "Престъпления и страсти".

На 3-ти май (петък) от 12.30 часа по изключение ще бъде излъчен епизод от комедийното предаване "Най-смешните животни и хора на планетата". Веднага след него от 13.00 часа започва драмата "Флика". От 14.50 часа пък ще се излъчи семейната драма "Моето куче Скип". От 16.40 часа пък започва комедийната драма "Работещо момиче". По изключение на този ден няма да се излъчи издание от публицистичното предаване "Лице в лице". Също така няма да бъдат показвани серии от "Диво сърце", "Призракът на Елена" и "Престъпления и страсти".

Да продължим с тези по ТВ7:
На 1-ви май (сряда, ден на труда) от 13.00 часа ще бъде излъчен германския приключенски филм "Ми - Ши". От 17.00 часа пък започва приключенската драма "Дивото зове". Съответно на този ден няма да бъдат излъчени серии от "Отчаяни съпруги" и "България избира ТВ7 и News7".

На 2-ри май (четвъртък) от 13.00 часа ще бъде излъчена приключенската драма "Синята пеперуда". На същия ден от 17.00 часа пък започва приключенския филм "Отвлечен татко". На този ден няма да бъдат позиционирани епизоди съответно от "Отчаяни съпруги" и "България избира ТВ7 и News7".

На 3-ти май (петък) от 13.00 часа ще бъде излъчена романтичната комедия "16 желания". На този ден няма да се излъчи епизод от американската драма "Отчаяни съпруги".

На 4-ти май (събота) от 22.00 часа по изключение ще се излъчи издание от най-мащабния риалити формат у нас - "Къртицата". На същия ден от 20.00 часа пряко ще се излъчи футболната среща "ЦСКА - Литекс".

И да приключим с тези по НоваТВ:
На 1-ви май (сряда, ден на труда) от 20.00 часа вместо поредното издание от шоуто "Като две капки вода", в ефира на медията ще бъде излъчен игралният филм с участието на Аштън Къчър "Познай кой".

На 2-ри май (четвъртък) от 20.00 часа вместо поредното издание от комедийното шоу "Пълна лудница" и поредния епизод от българския сериал "Етажна собственост" в ефира на НоваТВ ще бъде излъчено специално издание от шоуто "Стани богат".

На 3-ти май (петък) от 12.00 часа вместо епизод от повторението на турската продукция "Любов и наказание" ще бъде излъчен юбилейния концерт на Георги Христов "30 златни". На същия ден от 13.15 часа по изключение ще бъде излъчена обедната емисия новини на НоваТВ, а от 13.30 часа вместо епизод от повторението на "Цената на славата" ще се излъчи филмът "Капитан Корели". От 20.00 часа вместо епизод от спектакъла на сезона "Dancing Stars" ще бъде излъчен игралният филм "Момиче от Джърси" с Бен Афлек и Дженифър Лопес.

На 5-ти май (неделя, Великден) от 09.00 часа вместо епизод от предаването "На светло с Люба Кулезич" ще бъде излъчен анимационният филм "Шрек 2". От 13.30 часа вместо поредното издание от телевизионния дайджест с Венета Райкова "Къщата на Нова" ще бъде излъчен филмът "Нотинг Хил".

Междувременно очаквайте 2-ра част на статията, в която ще разберете за промените по случай втория ден от Великден и Денят на армията - Гергьовден (6-ти май, понеделник).

2 коментара:

Анонимен каза...

Този блог също много затъва.Вече няма отговаряне на въпросите редовно обновяване на статиите хубави анкети и освен това с дни статиите имат само заглвие а понякога и маничък текст.Всички блогове западнаха последните 5-6 месеца откакто Теленовелас Булгериа спря да съществува.Сякаш за мен те бяха най-сериозни на седмица се пишеха по 3-4 статии.Димитър Димов може и да си беше сам в блога ако е нямало други членове но блога не изоставаше като вас и другите два.Дано този човечец измисли нещо нова с което да се занимава че май го бива в това.Послушайте съветите ми няма да съжалявате.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
В последно време наистина блога малко изостава, но се опитваме да наваксваме. Както виждате започнахме да прикачваме програмните схеми на телевизиите, започнахме отново да предлагаме интервюта с актьори... Като цяло не мислим, че положението е толкова зле, даже е добре в сравнение с други конкурентни блогове (не говорим за Telenovelas News). А и все пак си имаме собствен личен живот, не можем постоянно да сме пред екрана и да следим за новини...

Предоставено от Blogger.