Победителят в конкурса "Сподели любима песен от сериал" вече е ясен...

Здравейте, драги читатели,
Днес (3-ти април) вече са ясни резултатите от конкурса ни "Сподели любима песен от сериал". Името на победителят можете да прочетете в по-долните редове, както и да се запознаете с класацията на останалите участници...

Победителят в конкурса на СЕРИАЛИ в България - "Сподели любим сериал" е участник  № 2 Деляна Павлова, която участва в конкурса с песента "Fiera Inqueta" на Angela Maria Forero от сериала "Трима братя, три сестри". Тя ще получи наградата си днес, по e-mail адреса й. А точните резултати в цифри можете да прочетете по-долу.

1. Участник № 2 - Деляна Павлова - Angela Maria Forero - "Fiera Inqueta" от "Трима братя, три сестри" - 38.1% от всички гласове;
2. Участник № 5 - Виктория Александрова - "Ay amor" от "Росалинда" - 28.57% от всички гласове;
3. Участник № 1 - Деница Илиева - Eugenio Siller - "Princesa Hielo" от "Аурора" - 17.46% от всички гласове;
4. Участник № 3 - Иван Георгиев - песента от бар "Наслада" от "Гибелна красота" - 14.29% от всички гласове;
5. Участник № 4 - Таня Маркова - "Cendere" от "Долината на вълците" - 1.59% от всички гласове.

Всички останали участници - Виктория, Деница, Иван и Таня ще получат утешителна награда от конкурса - всеки един от тях ще има правото да публикува една публикация в блога, която ще ни изпрати по e-mail адреса ни, който за тях е добре познат: seriali.bg@abv.bg.

Благодарим на всички, които участваха, и които гласуваха в конкурса ни "Сподели любима песен от сериал", съвсем скоро можете да очаквате и 2-ра част от него, като дотогава не забравяйте да се информирате за всичко най-ново около телевизионния ефир от СЕРИАЛИ в България.

1 коментар:

Анонимен каза...

Диема Фемили рекламира "Ифет" - от 22 април в 22:00 часа.

Ще може ли и да им пишете кога ще пускат "Север-Юг" и "Край"?

Благодаря!

Предоставено от Blogger.