"Огнено сърце" с продължение...

На 26 март (вторник) приключи една от най-завладяващите и вълнуващи турски приказки - "Огнено сърце". Всъщност официалния финал на продукцията бе преди около 2 години, който се състоя в страната-производителка Турция. Милиони са феновете по света завладени от историята на Мурат и Хасрет и много от тях със сигурност няма да я забравят за дълго време.

Сега, СЕРИАЛИ в България ви дава възможността да проследите продължението на "Огнено сърце", създадено и продуцирано изцяло от нашия екип. Новите епизоди от продукцията ще се предлагат във Vbox7 профила ни, като ще се качват четири пъти седмично седмично - всеки четвъртък, петък, събота и неделя. Това означава, че ще бъдат качвани по 4 епизода седмично. 

Може би се питате как ще бъде създадено продължението? Ако някои от читателите ни някога са посещавали профила ни във Vbox7 и са гледали сериалите продуцирани от нас, то знаят за какво става въпрос. Но за тези от вас, които не знаят - новите епизоди ще се предлагат под формата на видео-клипове създадени от снимки на героите от сериала, под които ще бъдат на разположение и самите им реплики. Така ще стават ясни и действията, които извършват, местата, на които са...

Междувременно можете да гледате интродукцията на продължението на "Огнено сърце" и 1-вият епизод (57) от колекцията му в профила ни във Vbox7, в която ще се качват и останалите серии. Важна подробност, която желаем да обявим - всяка неделя, в страничното поле от дясно  на блога ще бъде добавяна притурка с линкове към 4-те епизода качени през изминалата седмица. Така ще бъде по-удобно и на самите вас....

10 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления към екипа за продължението на "Огнено сърце",което ни предлагате.Много ме интересува в бъдеще ще видим ли продължението и като озвучен сериал.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Радваме се, че "Огнено сърце": Продължението ви харесва. Доста се постарахме и в момента усилено работим по сценария на следващите епизоди. Важна подробност, която ще ви издадем е, че са предвидени 64 нови епизода, като ако ги съберем с предишните се получават точно 120 епизода.При повече интерес сме готови да направим и още.

Благодарим ви за идеята, която ни давате - за първи път се сещаме и за това. За съжаление към този момент не разполагаме със средства, с които да наемем озвучители. Тази продукция е аматьорска и любителска. Така, че към този момент дублаж на сериала няма да има.

Анонимен каза...

Искам да попитам какъв е рейтинга на Къртицата но не в началото като започна а през последната седмица

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Във четвъртък вечер (вчера) пазарният дял на "Къртицата" е бил близо 31%. Само с тези рейтинги на "Къртицата" разполагаме за тази седмица.

Анонимен каза...

Здравейте, ние почитателите на сериала Огнено сърце следим и сътвореното от вашия екип продължение,което ни запълва празнината от завършилия за съжаление прекрасен филм.От миналата седмица се чудя защо постепено епизодите на продължението намаляха ,а тази цедмица няма никакъв.Моля Ви помислете за нас.Вероятно имате административни проблеми,но не ни оставяйте без удоволствия в тоз забързан живот! Благодаря Ви предварително и ви желая весели Великденски празници!

Анонимен каза...

da vi se sera na tapiq serial

Анонимен каза...

Към 6-ти коментар:ГЛУПАК!

Анонимен каза...

Kakvo stava s Djeren
?

Анонимен каза...

Burhan znae li che hasret se e omujila?
I kakvo misli za murat?


Анонимен каза...

Знаете ли кога ще бъде подновено качването на следващите епизоди от продължението на Огнено сърце?До тук ни заинтригувахте и сега очакваме развитието на нещата!

Предоставено от Blogger.