Нюргюл Йешилчай: "Аз съм силна жена"

Тя е талантлива, известна и красива. У нас е позната с участията си във "Вярна на себе си" и "Любов и наказание", като съвсем скоро ще я гледаме отново. Тя е Нюргюл Йешилчай...

В какво душевно състояние сте напоследък?
В началото на едно анимационно филмче, което синът ми много обича "пчелата" пише: "Според всички правила на авиацията е невъзможно пчелата да лети. Крилцата й са много малки, за да издигне тумбестото си коремче от земята. Но въпреки всички пчелите летят. Защото се пчели, не обръщат внимание на това, което хората казват "невъзможно".

Напоследък съм много щастлива и спокойна, обичам да живея. Имам нови вълнения и добре се разбирам с живота. Имам дете, работа и приятели, които много обичам. Живея и не обръщам внимание на нещата, на които хората казват "невъзможно".

Продължавате пътя си вадейки заключения от преживяното или оставяте всичко на течението?
Всъщност не живея в името на това да се поучавам от живота. Като личност към човек, който може да направи една и съща грешка отново. Затова може да се каже, че не съм си взимала поука. Аз съм човек, който действа повече с чувствата си.

Имате облика на силна жена. Наистина ли сте такава?
Да, силна жена съм. В семейството съм най-малкото дете. Не съм си потапяла ръцете от топла в студена вода. Домакинската работа не я знам. Желанията ми винаги се изпълняваха. Затова може би съм израснала малко разглезена. Егоистка съм - първо мисля за себе си, а след това за човека до мен. Когато жените имат съпруг или любовник започват да живеят своя собствен живот. Затова жената има способността да ражда, да влиза във всякакви модели. А тогава мъжът започва да я експлоатира. Жената трябва да прави нещата, които й харесват. Само така може да остане изправена на крака. В противен случай животът ще я смачка.

Добре, а когато любовта е на ход какво става с егото?
Не бих започнала да живея животът на половинката ми. По-скоро той трябва да заживее моят.

След развода Ви, насреща ни излезе една секси Нюргюл. Не си противоречат нещата, които казвате?
Да, но в тази връзка това не стана така.

Защо?
Брака създава едно съвсем друго положение, което изсмуква човека. Той е притиснат от обществото. Правиш нещо и веднага "Ти си омъжена, не бива да се прави така". Не говоря за крайни неща, а за такива, които аз съм преживяла.

Славата не прави ли човека по-недосегаем?
В никакъв случай. По-скоро славата е положение, което те кара да чувстваш обществения натиск.

Жълтата преса влияе ли на връзката Ви?
Аз съм човек, който не обръща внимание на жълтините. Те си вършат работата - показват нещата, от които хората се интересуват. Ядосвам се само, когато включват и сина ми в тези неща, защото Неджат все още е много малък, а медиите не разбират това.

Вие сте жена, която не си пести думите. Но след брака Ви, който приключи си замълчахте...
Това да си прям е едно, а това да кажеш неща, които други не трябва да чуят е друго. Ние изживяхме една връзка и тя приключи. Нещо, което е изживяно от двама души и вече е свършен факт. След тази раздяла Джем ми е нито приятел, нито другар. За мен той е само бащата на Неджат. Разбира се, заради детето продължавам да се срещам с него. Да се говори за една вече приключила връзка според мен е не откровеност, а неморалност.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.