"Сезони на любовта" (Lale Devri) скоро по Диема Фемили

април 20, 2013
Съвсем скоро през предстоящия месец май, най-гледаната кабелна телевизия у нас - Диема Фемили ще предложи на своите многобройни зрители нова турска продукция, която ще заеме почетно място в prime-time на медията като една от най-дългоочакваните премиери тази година.

От днес (20-ти април) по НоваТВ и Диема Фемили се въртят рекламни клипове, които искат да предадат посланието, че "Обвита в тайни и лъжи, любов прекрасна ще разцъфне". Става въпрос за поредицата на турската телевизия FOX "Сезонът на лалетата" (Lale Devri), която в България ще се излъчва под името "Сезони на любовта".

Към момента все още не е уточнена стартовата дата и часовия пояс на "Сезони на любовта", но според непотвърдена информация сериите от хитът в Турция ще се позиционират от 22.00 до 23.00 часа (часовият пояс запазен за хитовите премиери на Диема Фемили). Ако тази информация е вярна, то тогава епизодите от другата турска премиера - "Готова на всичко" (Aliye) отново ще преминат по 1 дневно и ще се излъчват от 21.00 до 22.00 часа.

Очаквайте съвсем скоро официална информация за датата на старт, дните на излъчване и часовият пояс на "Сезони на любовта"...

3 коментара:

Анонимен каза...

Нали се казваше Kuzey Guney?! Кога ще стартира тогава Север-Юг?!

Анонимен каза...

Доколкото аз знам (не искам да давам грешна информация),доколкото съм информиран,"Lale devri" ще се излъчва от 21.00 часа.
Димитър Димов.
Леки дни!

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
"Север-Юг" ще стартира до края на годината по Диема Фемили.

До 2-ри коментар (Димитър Димов):
Здравейте,
Официално потвърдената информация е, че "Сезони на любовта" ще се излъчва от 22.00 часа.

Предоставено от Blogger.