Елизабет Гутиерес: "Аз съм такава каквато хората ме виждат, обикновена и спокойна"

В следващите редове Елизабет Гутиерес ни разказва за ролята си на Елена Лафе в теленовелата "Призракът на Елена", за връзката си с Уилям Леви и за майчинството.

Елизабет, защо реши да приемеш ролята в теленовелата "Призракът на Елена" едва три месеца след като стана майка за втори път?
Когато ми казаха, че е на Кико Оливиери, изобщо не се замислих. Знам, че неговите сценарии са уникални, така че за мен беше истинско удоволствие да работя отново с него след успеха, който имахме с "Лицето на другата". Казах си: "ако ще работя по някой проект толкова скоро след раждането на момиченцето ми, той трябва да е наистина добър."

Трудно ли ти беше да съвместяваш снимките с грижата за малката?
В началото не мислех, че ще е толкова трудно, но в последствие тя много ми липсваше. Опитвах се да водя и двамата на снимачната площадка, винаги когато беше възможно. 

А половинката ти, Уилям Леви, помага ли ти в грижите за децата?
Той е отличен баща.

Какво означава за теб да бъдеш майка?
Да бъда щастлива през цялото време, то е движещата сила в живота ми. Семейството е моят приоритет.

Как се промени живота ти откакто работеше като секретарка и слуд това участва в шоуто "Protagonistas de Telenovela"?
Да, наистина работех като секретарка в една адвокатска кантора на половин работен ден и едновременно с това учех. Бях като повечето младежи, които учат и работят едновременно. След това се появи възможността да участвам в това риалити и то промени живота ми завинаги. Това, което е за теб, никой не може да ти го отнеме.

Това шоу промени и личния ти живот, тъй като точно там се запозна с бащата на децата ти...
Така е, с Уилям се запознахме там. Нещата се развиваха малко по малко и когато най-малко го очаквахме, вече бяхме влюбени. Двамата отидохме в шоуто в преследване на мечтата ни да станем актьори, след това започнахме да излизаме и нещата се получиха. Много съм щастлива, че стана така, защото иначе прекрасните ми деца нямаше да се родят. 

От колко време сте заедно с Уилям?
От десет години.

Каква е тайната за поддържането на връзката ви?
Ние сме хора и си имаме своите добри и лоши моменти. За нещастие това, което става с нас се отразява, тъй като сме публични личности. Опитвам се да не обръщам внимание на глупостите, които се говорят и пишат, тъй като не искам нищо да засегне семейството ми. Уилям и аз сме възрастни хора, винаги можем да поговорим за това, което се случва, имаме добра комуникация. В тези среди винаги ще се говорят разни неща, но човек трябва да се научи да не им обръща внимание.

Какво мислиш за неговия успех в кариерата?
Мисля, че го заслужава.

Как поддържаш красотата си?
Би трябвало да тренирам повече, аз съм една мързеливка (усмихва се); когато започна да си давам сметка, че не изглеждам както ми се иска и че дрехите ми стягат повече от обичайното, започвам да ходя в залата. Никога не пазя диети, но се ограничавам. Вместо да изям две хлебчета, изяждам едно. Когато се снимам, си правя и козметични процедури на лицето, защото гримът много уврежда кожата.

Коя е най-добрата ти роля до момента?
Макар че обичам всичките си персонажи, най-много се радвах на "Лицето на другата". Това беше истинско професионално изпитание.

Какво би искала да направиш, което все още не си имала възможност?
Бих искала да се снимам в киното и най-вече в екшън филми. Аз съм такава каквато хората ме виждат, обикновена и спокойна, така че не могат да си ме представят в по-дръзки сцени. Също бих искала да участвам в сериали и продукции на английски, това е моята цел и ще се стремя да я постигна.

Кой е най-добрия съвет, който си получавала до момента?
Да не вземам живота навътре, живота е за да му се наслаждаваш. Каза ми го Ева Тамарго, моя приятелка и колежка от "Призракът на Елена".

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте!Може ли да побликувате интервю с Елизабет Алварес и Хорхе Салинас скоро. Благодаря предварително!

Предоставено от Blogger.