"Великолепният век" вече във вторник, сряда и петък от 21.00 часа от 26 март по ТВ7

Считано от 25 март (понеделник) започва най-мащабното риалити шоу, правено някога у нас - "Къртицата". Преди дни стана ясно, че то ще се излъчва от понеделник до събота от 20.00 часа в ефира на ТВ7, като тогава все още не разполагахме с информация за новото разписание на поредицата, която се излъчва в момента на негово място - "Великолепният век". Днес обаче, вече разполагаме с такава, като от по-долните редове ще можете да разберете в кои дни и в кой часови пояс ще се позиционира (тя няма да бъде спирана).

От 26 март (вторник) излъчването на турската мега-продукция "Великолепният век" вече ще се състои само в три дни от седмицата. Епизодите от продукцията на турската StarTV ще се предлагат вече във вторник, сряда и петък, като желаем да добавим, че до края на по-следващата седмица (18-24 март) сегашното разписание (вторник-петък) ще важи. Часовия пояс, в който ще се излъчва "Великолепният век" ще бъде 21.00-22.00 часа, като епизодите отново ще бъдат с продължителност от около 45 минути без реклами (60 минути със).

С настъпването на новото разписание в сила, седмичните епизоди ще намалеят с един. Така, от 26 март, седмичния брой на сериите от "Великолепният век" ще бъде само 3, имайки в предвид, че в момента се излъчват по 4.

От това става ясно, че в понеделник и четвъртък продължителността на изданията от "Къртицата" ще бъде цели 2 часа - от 20.00 до 22.00 часа, като най-вероятно е тогава да се позиционират живи предавания, както бе със двата сезона на Big Brother тази есен.

Отново заради старта на "Къртицата" излъчването на спортното предаване "Пред банята" също ще претърпи промяна. От 25 март (понеделник) изданията му ще се позиционират вече всеки понеделник от 22.00 до 00.00 часа, веднага след епизода от риалити шоуто.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ще ми кажете ли "Кога се излъчва "Великолепният век" ,
На 26 Март 2013г. го чаках цяла вечер да го пуснат от 21ч както сте написали, а кво се оказа , че дават Къртицата, оправете си публикацията.
Миналата седмица от 26-29 Март 2013 даваха епизод само в Петък от 21 ч. А не както сте написали "Вторник, Сряда и Петък" .

Последно ще кажете ли кога го дават този сериал, за да мога да си направя така програмата, че да мога да го гледам.
Благодаря Ви за разбирането, дано не съм бил твърде груб, Благодаря още веднъж.

Анонимен каза...

Грешна публикация:

Великолепният век
Сряда и Петък, 21:00 ч.

Къде пише, че ще го дават във Вторник????????????
www.tv7.bg , уверете се сами.

Анонимен каза...

Neuspqh da izgledam celiqt 1vi sezon na "Velikolepniqt vek". Zapo4na da se izla4vat povtoreniq i izvednaj gi sprqha ...
Mojite li da mi kajite, koga eventoalno 6e prodaljat povtoreniqta?

Предоставено от Blogger.