Краят наближава... за някои сериали (1 част)

Здравейте, драги читатели,
Може би си спомняте за нашата предишна поредица, в която ви съобщавахме за скоро-приключващите новели в българския ефир и за евентуално тези, които ще ги заместят, нали? Да, тъй като по време на съществуването си тя привличаше доста голям интерес от ваша страна, решихме да я обновим...

"Огнено сърце" - Gonulcelen
В края на настоящия месец март ще научим коя ще бъде продукцията, която ще замести една най-обичаните турски приказки - "Огнено сърце". Продукцията на ATV, която е със звездното участие на Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин в главни роли, ще бъде заместена със сигурност от турска такава. Голяма вероятност има, отложената драматична сага с участието на Дениз Чакър "Ифет", която трябваше да стартира в края на октомври миналата година да замести "Огнено сърце" в късния прайм-тайм на Диема Фемили. Други спрягани заглавия са "Безкрайна песен" с Бергюзар Корел и "Край" с Йигит Йозшенер. Със сигурност обаче, който и турски сериал да замести "Огнено сърце", комедийно-драматичната сага ще липсва на зрителите дълго време, поне аз (администратора) съм сигурен, че ще ми липсва.

"Малки жени" - Küçük Kadınlar
Незабравимата турска поредица, разказваща за трудния живот и изпитанията на пет малки, но силни жени ще приключи в края на този месец или в началото на предстоящия - април. След близо 3 години излъчване в ефир, след няколко повторения на 1-ви сезон, "Малки жени" вече е към своя дългоочакван и драматичен финал. Очаква се, след продукцията на турския KanalD да стартира премиерна турска поредица, като едно от най-спряганите заглавия е "Безкрайна песен". Макар и малка, има вероятност след "Малки жени" да стартира дългоочакваната сага "Север-Юг". Възможно е след 3-тия сезон на драмата с Йозге Борак Шакрак да стартира и повторение на турски сериал, но има много по-малък шанс това да се случи.

3 коментара:

Анонимен каза...

Може ли след "Огнено сърце" за започне "Север-юг"?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Да, възможен е и този вариант,но шанса е малък...

Анонимен каза...

Ийит, а не Йигит е правилно.
Иначе "Край" е много добър, но тук ще го съсипят съвсем, като започнат да го режат, трябва да се гледа в оригинал за да не се губи смисъла. Дано повечето го харесат, нетипичен турски сериал е.

Предоставено от Blogger.