Новите продукции в...България

март 01, 2013
Здравейте, драги читатели,
Днес (1 март) ще имате възможността да прочетете втората част от новата ни поредица "Новите продукции в...", в която ще разберете за новите такива в България...

"Escape" - БНТ1
Това е най-новата продукция, която българската национална телевизия подготвя за пролетния телевизионен сезон. Кастингите на "Escape" започнаха още през месец ноември миналата година. Продуцентите на поредицата са "Чучков Брадърс". "Escape" ще стартира още тази пролет в прайм-тайм-а на БНТ1. Плануваните епизоди са само 12, като при интерес от страна на публиката най-вероятно ще бъдат заснети още. Повече информация можете да намерите в официалния сайт на продукцията от тук.

"Четвърта власт" - БНТ1
През декември миналата година българската национална телевизия започна снимките на още един свой нов сериал. Режисьорите му са Стоян Радев и Димитър Коцев. Жанрът на сериала е политически трилър с класическа формула на сблъсъка между политици, тайни служби и медии. Ексклузивно участие в "Четвърта власт" потвърдиха Христо Шопов, Деян Донков, Христо Петков, Атанас Атанасов, Владимир Пенев, Михаил Билалов, Ана Пападопулу и други. Повече за поредицата можете да разберете от тук.

"Недадените" - БНТ1
Новата продукция ще започне да стартира тази пролет по българската национална телевизия. Жанрът на сериала е историческа драма,която разказва историята за спасяването на 48 000 български евреи през втората световна война. Режисьорите на "Недадените" са Иван Митов и Вито Бонев, а продуцент е Мирослав Боршош. Главни роли в продукцията ще вземат Петко Господинов като цар Борис ///, Лилия Инджова като Лиляна Паница, Владимир Пенев като митрополит Кирил и други. Повече можете да прочетете от тук.

"Фамилията" - БТВ
В края на месец декември миналата година започнаха снимките на най-новата българска сага на БТВ, която ще стартира още тази пролет. Драматичната история във "Фамилията" ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България. Продукцията се реализира от екипа на "Камера", който стои зад едни от най-успешните български поредици у нас. В каста на "Фамилията" се включват Стефан Данаилов, Яна Маринова, Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Цветана Манева и други. Повече информация прочетете от тук.

"Дървото на живота" ("Българска сага") - ТВ7
В стартиращата в други ден (3 март) от 20.00 часа продукция на Dream Team Productions ще видим известни и любими актьори като Йосиф Сърчаджиев, Анастасия Ингилизова, Койна Русева, Христо Шопов, Владимир Карамазов и други. Жанрът на "Дървото на живота" е историческа драма, а продуцентите й са Любомир Нейков и Евтим Милошев. Действието проследява историята на многолюдно и заможно семейство на фона на ключови за българската история събития. Повече информация прочетете от тук.

Това накратко бяха най-новите продукции в българския ефир. Нови сезони на предишни такива като "Столичани в повече", "Революция Z:Секс,лъжи и музика" и "Етажна собственост" ще стартират през този месец (март).

1 коментар:

Анонимен каза...

Po garciq davat ve4e i Sasedskata ka6ta a te na6te tapaci rimeik na sasedskata ka6ta 6te pravqt + novi tyrski seriali ,sramota ,sram i pozor :x vse edno sam v tyrciq

Предоставено от Blogger.