СЕРИАЛИ в България с нови проекти

февруари 03, 2013
Днес (3 февруари) вторият по отношение на посещаемост блог за сериали и теленовели СЕРИАЛИ в България създаде един от най-мащабните си проекти правени някога.Днес,се сдобихме с ново попълнение в порт-фолиото ни,за което ще разберете в по-долните редове.

От днес,вие читателите на блога ще имате възможността да научавате най-интересните и пикантни новини около вашите любими предавания и риалити формати,както и за предстоящите такива от новия блог от семейството на SBG-ПРЕДАВАНИЯ в България.
Ако не ви стана ясно,ще обясним по-подробно:ПРЕДАВАНИЯ в България ще бъде нещо подобно като СЕРИАЛИ в България със същите анкети,страници и допълнения,само че свързани с новините за любимите ви предавания в българския ефир и за новите такива.

Самия блог можете да посетите от тук...

Желаем да добавим,че съвсем скоро почитателите на игралните филми ще имат възможност да се насладят и на третия блог на SBG-ФИЛМИ в България...

4 коментара:

Анонимен каза...

Е това вече е нещо друго. Поздравления!

Анонимен каза...

А и между другото какви са тия фалшиви линкове горе за Теленовелас България. В Гугъл е отказан достъпа, а в Докс е несъществуващ файл.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Радваме се,че новият ни проект ви харесва.Очаквайте съвсем скоро още много такива.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Искрено се извиняваме за проблема,той вече е отстранен.Можете да прочетете съобщението и като публикация в блога.

Предоставено от Blogger.