"Рафаела" и "Незабравима" с ново разписание от тази седмица по Диема Фемили

Считано от тази седмица в ефира на най-гледаната кабелна телевизия у нас-Диема Фемили ще бъдат наложени някои промени.Повече за обновената програмна схема на семейния канал ще разберете от по-долните редове...

Считано от 9 февруари (тази събота) излъчването на повторението на любимата новела на Televisa "Рафаела" вече ще се състои всяка събота и неделя от 06.15 часа.Дневно ще бъдат предлагани по 3 епизода от мело-драмата,които ще продължават до 09.30 часа.Желаем да напомним,че до миналата седмица "Рафаела" се излъчваше през уикенда,но от 09.30 часа,продължавайки до 12.30 часа.

Отново от 9 февруари (тази събота) ще настъпи промяна и в излъчването на повторението на турската романтична драма "Незабравима".Сериите от "Unutulmaz",както е оригиналното заглавие на турски език ще се предлага отново всяка събота и неделя,но от 09.30 часа сутринта.Ще има и новост в броя на епизодите дневно,като те вече ще бъдат 3 на брой,продължавайки до 12.30 часа.Желаем да напомним,че до преди една седмица ще стартираха в 12.20 часа и приключваха в 14.15 часа,като се предлагаха само по 2 епизода.

Поради тези промени излъчването на повторението на ток-шоуто "На кафе" се преустановява,като последните 3 епизода са били излъчени миналия уикенд.

И именно заради тези промени,Диема Фемили вече ще предлага още повече незабравими немски романтични филми,които вече ще стартират от 12.30 часа и ще бъдат цели два за ден.Това означава,че за целия уикенд ще бъдат излъчвани 4 филма общо.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.