Статия от списанието:"Животът на Нора Салинас" (2 част)

Здравейте,драги читатели,
Днес (20 януари) ще ви представим 5-а част от поредицата ни "Животът на...",като през тези три месеца (декември,януари и февруари)ще ви предоставяме биографията на известната актриса Нора Салинас в три поредни части.Днес ще имате възможността да прочетете 2-а част от "Животът на Нора Салинас",а след месец и последната,трета част.

След известно време Нора започва да излиза с Хосе Мария Фернандез "Пиру".Любовта им продължава само няколко месеца.Двамата се разделят през лятото на 2000 година.

Няколко месеца по-късно Нора се запознава с адвоката Мигел Борбоя."Много съм влюбена и щастлива.Той е много толерантен,нежен и честен мъж и се чувства горд с мен".

Плодът на любовта със съпруга й се ражда на 1 септември 2002 година.След раждането на малкия Мигел,Нора се установява в Керетаро,където се отдава изцяло на семейството си.През 2004 година отново се заема с кариерата си и участва в теленовелата "Amy,la nina de la mochila azul".

Дебютът й в киното с филма "Cicatrices" й донася наградата "Premio Diosa de Plata" за актриса откритие.

Благодарение на невероятната си фигура Нора има възможност да работи и като модел.През 2007 година дефилира заедно с Елена Рохо за модния дизайнер Хорхе Кастеянос по време да седмицата на модата в Мексико.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.