Промени през февруари по националните телевизии

През февруари,а и към края на януари водещите национални телевизии ще предложат на своята аудитория много нови промени,нови заглавия,нови сезони...

Този четвъртък (24 януари) БТВ ще излъчи сезонният финал на турската семейна сага "Времето лети".Последният епизод от 1-ви сезон ще бъде позициониран от 20.00 до 21.00 часа,когато започва последният епизод на "Огледален свят",от тези,които ще се излъчват в 21.00 часа.Считано от 28 януари (понеделник) поредицата временно ще се предлага от понеделник до четвъртък от 20.00 часа по два епизода до 22.00 часа.Междувременно желаем да добавим,че БТВ не спира окончателно "Времето лети",а просто сериала излиза в сезонна пауза,като най-вероятно след финала на "Огледален свят" продукцията с Айча Бингьол ще бъде продължена.

Друга новина,която също е свързана с програмната смеха на най-гледаната национална телевизия БТВ,е че обещаният втори сезон на българския мюзикъл "Революция Z:Секс,лъжи и музика" засега се отлага,тъй като в програмната схема на медията за следващата седмица,продукцията не присъства в прайм-тайм програмата за дните сряда и четвъртък.

Съвсем скоро този път по НоваТВ,започва култовото предаване с водещ Ники Кънчев "Стани богат".Предаването,което дава шанс да спечелиш 100 000 лева,след като обаче отговориш на трудни въпроси ще се излъчва всеки понеделник в двучасов формат от 20.00 до 22.00 часа.Желаем да добавим,че ние първи съобщихме още през ноември за продължението на "Стани богат" в страницата "Новините от TV екрана".

От 5 февруари (вторник),отново по НоваТВ започва дългоочакваният риалити формат,в който известни личности живеят под един покрив със семейство от ромски произход "Шатра".Предаването ще се излъчва от вторник до петък от 21.00 часа,като ще бъде предлаган по един 45-минутен епизод без реклами (60 минутен със).Първите три звезди в "Шатра" ще бъдат Андрей Слабаков,Любов от "Te" и Джуджи от "На кафе".

През февруари се завръща и обичаното шоу с водещи Гала и Пейо "Имаш поща".След двумесечна сезонна пауза предаването,което среща отдавна не виждали се роднини и скарани семейства ще запази старото си разписание-всеки петък от 21.00 часа по НоваТВ.

От 17 февруари (неделя) пък започва предаването "Панайот търси съпруга",което ще се излъчва всяка неделна вечер от 23.00 часа по НоваТВ.

Промяна ще има в излъчването на американската поредица "Касъл",като със старта на "Стани богат" продукцията на ABC ще се предлага от вторник до петък от 20.00 часа по НоваТВ.

Считано от 2 февруари (събота) този път по Диема Фемили започва излъчването на немските игрални филми,всяка събота и неделя от 20.00 часа,замествайки легендарната американска сага "Сентрал Парк Уест".

10 коментара:

Анонимен каза...

Направо по 10 епизода да му пуснат на тази помия! .. Много нагло от страна на bTV! За това вече никой не иска да я гледа..

Анонимен каза...

Как никой да не гледа БТВ като благодарение на "Огледален свят" рейтингите са се повишили. Какво искате не мога да разбера? От БТВ ще продължават да излъчват това, което се гледа.

Анонимен каза...

искам да кажа бтв си е варх и ще си остане такава независимо дали ви харесва или не тези поми де то ги наричте хората ги гледат и им харесва сигорно го казвате защото не одобрявате защото уш сме в балгария а глед само турски сериали това е така защото ние балгарите не ни бива да правим сериали или каквото и друго да било но не се срдете защото другите даржави могат а ние не турците са едни от наи преуспелите хора но не само те и много други даржажи само тапата балгариа си остана бедна и така ва ще си остане бедна и неприоспяла

Анонимен каза...

Ма какво става?? Спират историята поради нисък рейтинг,пък сега е в сезонна пауза.На кого да вярваме???

Анонимен каза...

За Времето лети няма да е финал на 1 сезон тъй като финала на сезон 1 е 38.BOLUM, а днеска едва започна 31BOLUM.

Няма как да е финал на сезон 1 , финала е 38.BOLUM на сезон 1


Имате грешка , оправете си я .

Правилното е да напишете, че Сезон 1 на Времето лети ще бъде прекъснат за 2-ри път. Така е правилно, но вие си решавате.


:)

Анонимен каза...

А ето ви и доказателство
http://asi-bg.net/pic/user_images/135889077812522.png

Анонимен каза...

Въпрос до диема фемили: Има ли възможност скоро да повторите уникалния сериал с Освалдо Риос Три съдби.Той се излъчваше някъде към 99 година.Много. млади хора не са го гледали,а е страхотен както Касандра.Ще имате успех,ако го излъчите пак.Пишем ви с молба за отговор дали е възможно това.Нека ме подкрепят и други хора, ако искате този велик сериал отново...

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Наистина е много жалко,че заради един сериал се спира друг.Това,че "Огледален свят" е гледан с 200 000 души повече,не означава,че "Времето лети" трябва да спира,който е много по-добър според нас.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Не е възможно,след като 35% от аудиторията да няма БТВ,и само 300 души да са си сменили оператора заради БТВ каналите...Тук ужасно намирисва на огромна манипулация и пийпълметрия.

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Със сигурност БТВ не е цвете за мирисане.Има много по-хубави и свежи канали...

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Официално БТВ спира "Времето лети" заради финала на 1-ви сезон,а не защото спира поради нисък рейтинг.

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Доста често БТВ си "измисля" сезонни финали на сериали,които не са реални от истинските.Информацията,която сме публикували е напълно потвърдена от реклама по БТВ.

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим ви,но както казахме информацията е напълно потвърдена от реклама по БТВ.

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Няма никакъв шанс този сериал да бъде повторен по Диема Фемили.

Анонимен каза...

Някой ако иска да гледа епизодите
на Огледален свят преди БТВ да пише на скайп bobi122914. за да му ги пратя
:)

Анонимен каза...

Това,че "Огледален свят" е гледан с 200 000 души повече,не означава,че "Времето лети" трябва да спира,който е много по-добър според нас.

И според мен и много хора около мен, обаче, знаем как бтв обича да манипулира рейтингите. Силно се съмнявам Хазал Кая да е предизвикала такъв голям интерес, че тези който са на "Булсат" да си извадят стаините антени заради нея. Няма нищо по важно за една телевизия от уважението на хората, а бтв отдавана го загуби.

Предоставено от Blogger.