"Огледален свят" започва от 14 януари от 20.00 часа по БТВ

Една от най-дългоочакваните турски продукции в родния ефир,чийто първи сезон се излъчи това лято премиерно на видео платформата Voyo,а именно "Огледален свят" започва със своята първа телевизионна премиера в България от 14 януари по най-гледаната телевизия у нас-БТВ.

Поредицата,чието оригинално заглавие на турски език е "Adini Feriha Koydum",и в която се разказва за невъзможната любов между двама влюбени ще се позиционира от понеделник до четвъртък,в най-гледаното телевизионно ефирно време-прайм-тайма-а.Стартовият час,в който ще се започват епизодите на "Огледален свят" ще бъде 20.00 часа,като продължителността им ще бъде от около 45 минути без реклами (60 минути със).

Именно заради старта на "Огледален свят",който е с участието на известни и познати на родната публика актьори като Хазал Кая ("Ангел пазител","Забраненият плод") и Вахиде Гьордюм ("Ангел пазител","Истанбулска приказка") има голяма вероятност излъчването на друг хит на БТВ,а именно "Времето лети" да бъде преустановено за втори път,поради по-ниските рейтинги,които сагата отчита.

Все пак има вероятност "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" както е оригиналното заглавие на поредицата,чийто буквален превод на български език е "Така тече времето" да се премести в следобедния часови слот на БТВ,като ако това стане,най-вероятно ще замести скоро приключващата новела с участието на Дана Гарсия "Някой те наблюдава" и така да се излъчва всеки делничен ден от 15.00 часа.

Повече информация около бъдещето на "Времето лети" очаквайте през следващите седмици,когато ще получим напълно потвърдена информация.

12 коментара:

Анонимен каза...

А, няма нужда, моля ви!! Стига заливахте българския ефир с турски сериали! Осъзнайте се!

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Не сме ние тези,които определят какво да се излъчва в българския ефир!За пореден път повтаряме,ние само информираме читателите си за предстоящите продукции и промени по главните и не чак толкова телевизии.

Анонимен каза...

№ 2, аз знам, че вие не определяте какво да се излъчва! Нямам нищо против вас, напротив! Благодаря ви, че ни информирате! Просто изказвам възмущението си към телевизията, която предприема това свое действие! :) Нямам нищо против вас, пак казвам! Извинявам се, ако има нещо! =)

Анонимен каза...

"Времето лети" в следобедните часове хаха това вече е смешно. По добре наистина да го спрат, толкова тежък сериал не е за следобяд. Колкото до рейтинга му естествено, че ще е по нисък, бтв сами помогнаха за това с това спиране и пускане, тези който не искаха да го чакат по телевизията, вече го изгледаха на руски, сръбски, турски, македонски.

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Грешно сме Ви разбрали.Няма проблем,просто много от коментаторите мислят,че ние сме тези,които определят какво да се излъчва и за това.
Успешен ден и Весели празници!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Наистина следобедния слот не е за такъв сериал като "Времето лети".Но какво да очакваме от БТВ,постоянно си променят решенията,ние лично следим сериала,интересен е,но по-добре да не го бяха започвали,след като след половин месец пак ще го спрат...
Успешен ден и Весели празници!

Анонимен каза...

koi e kazal 4e 6te go davat sledobed ??????????

Анонимен каза...

Хайде да започва по БТВ, а дано да качат и втория сезон на Voyo. Който иска драма- ще я получи, а като се има впредвид,че последния сезон Emirin yolu преустанови излъчването си в Турция по "финансови причини" или поради спадналия в сравнение с Adini Feriha koydum рейтинг, да изгледаме преведени на български поне двата сезона. Чакам с нетърпение започването на сериала, въпреки, че няколко пъти изгледах първия сезон на Voyo.

Анонимен каза...

Този сериал бе номер 1 в Турция,Сигурен съм че ще хареса на 95% от вас. А колкото до турските сериали повечето от вас не искат да ги гледат може би, но ако забелязвате турските сериали са много по добри и продавани от българските ! Като се има впредвид че по турските телевизийй няма нито един български сериал и се вижда коя държава на кое ниво е :)

Анонимен каза...

А ти като си толкова отворен, заминавай си в Турция и не се връщай тука никога! Турските били по-хубави от българските... а бе я ходи се гръмни бе! Щом защитаваш и се възхищаваш на труда на турците, заминавай си при тях, тука е България, не Турция, ясно ли ти е? Вместо да си защитава държавата и да е доволен, че вече правим и родни сериали, той ми хвали турците! .. Марш там при тях, щом ги приемаш за свое семейство! .. Ей такива като тебе даже не са и за съжаление!

Анонимен каза...

всички сте големи родолюбци, но сaмо тук... зa товa тия сериaли имaт огромни рейтинги.... a ти продължaй дa търсиш Къде е Мaги нaпример

Анонимен каза...

Аз Маги не я търся, но ако трябва да избирам между "Къде е Маги?" и някоя турска помия, бих избрал Маги... и дори "Дързост и красота" бих гледал, само и само да не е някоя от ония турски ла*на !! А и българските сериали нямат много високи рейтинги ей заради такива като вас, дето пренебрегват родното и се възхищават на не кой да е, а на турците... Това вече е недопустимо...!

Анонимен каза...

приятно гледaне:):):).... нa ,,дързост и крaсотa,,

Предоставено от Blogger.