Статия от списанието:"Животът на Нора Салинас" (1 част)

Здравейте,драги читатели,
От днес (24 декември) ще можете да проследявате всеки месец новата биография от рубриката на списанието ни "Животът на...".Тя ще бъде на незабравимата и великолепна Нора Салинас,изиграла главни роли в две от най-обичаните новели-"Росалинда" и "Огън в кръвта".Днес ще можете да прочетете първата част от "Животът на Нора Салинас".

Първият съвет,който й дала майка й,и може би благодарение на който Нора Салинас е стигнала толкова далече бил:"Най-важното е да си поставиш цел и да се бориш срещу всичко,за да я постигнеш.Старая се винаги да го помня".Целите й били съвсем ясни:да стане актриса и да бъде щастлива.

"Родила съм се на 7 юни през 1976 година в Рейноса,Мексико.Пораснах там сред природата и с братята и сестрите ми правихме много пакости.Спомням си едно уникално детство и не бих го заменила за нищо на света.Семейството ми е най-прекрасното",спомня си Нора.

На 6-годишна възраст проявява склонности към рисуване,а когато става тийнейджърка започва да се интересува от архитектурата.Но всичко се променя,когато един хубав ден решава да се яви на конкурса "Мис Тамаулипас 1993" и го печели.След това пътува до столицата Мексико Сити,за да се представи на конкурса  Chica TV,където е класирана на трето място.Несъмнено,най-добрата награда за нея е друга:"Там се запознах с Еухенио Кобо,директор на центъра за Артистично образование на Телевиса,казах му,че искам да стана актриса и ме приеха да уча със стипендия.

През 1994 година Нора Салинас дебютира в теленовелата "Agujetas De Color De Rosa".През 1997 година за първи път се представя на театрална сцена с постановката "La Cenicienta" и постига първия си голям успех с невъзможната любов на героинята си в "Есмералда",като успява да разплаче хиляди зрители,както във,така и извън Мексико.

Междувременно,в реалния живот актрисата също преживява тъжни моменти след раздялата с тогавашния си приятел Мело Кордеро:"Обичахме се много,но вече не сме заедно и искам да се концентрирам върху работата",споделя Нора.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.