Промяна:Повторение на "Комшии" замества "Трима братя,три сестри" по БТВ Лейди

След като миналата седмица ви съобщихме за продукцията замесваща обичаната легендарната новела "Трима братя,три сестри",а именно повторението на също толкова любимата "Зоро-шпагата и розата".Днес обаче дамската телевизия в семейството на bTV Media Group-БТВ Лейди излезе с решението,че на мястото на "Pasion De Gavilanes" ще стартира отново повторение на сериал,този път обаче на такъв с турска народност.

Считано от 9 декември (неделя) по БТВ Лейди започва първото повторение на излъчената през лятото по БТВ турска комедийна драма "Комшии".Сериите от "Часът на Ешреф" (Esref Saati),както е оригиналното заглавие на сагата преведено на български език ще се въртят всяка събота и неделя от 10.00 до 14.00 часа.БТВ Лейди ще предлага по 2 двучасови епизода,като първия ще приключва в 12.00 часа,а втория-в 14.00 часа.

5 коментара:

Анонимен каза...

Кога ще разберете, кой сериал ще почне след 1001 нощ по Диема Фемили. Мисля, че към средата на декември свършва. И кой според вас ще почне турски или латино и според вас, кой по точно?(Аурора, Първата дама..?)

Админ каза...

Здравейте,
Очаква се да започне повторение на турски сериал.

Анонимен каза...

Пълно копие на статията от TV and Hobby. Коментара от 15:56 също е копиран от там. И не минаваите пак със вашите скапани извинения ами изтриите тези копия. Излагате се! Като не можете да правите този блог се откажете!

Админ каза...

Ако не забелязвате същия коментар е копиран и в Теленовелас Новини.И не сме го копирали ние,така феновете научават от повече места какво могат да очакват.Блога се развива много успешно,има голяма посещаемост,интересът не стихва,така,че не смятаме да закриваме блога.

Анонимен каза...

Абсолютно несравнимо...как е възможно след този уникален филм да започва нещо толкова блудкаво и елементарно???

Предоставено от Blogger.