"Ифет" (Iffet) с Дениз Чакър започва през октомври по Диема Фемили

Като част от есенната си програма,най-гледаната кабелна телевизия в българския ефир,а именно Диема Фемили ще предложи на зрителите си две от най-обичаните и гледани турски продукции в южната ни съседка,един от които е хита на ATV "Огнено сърце".Освен поредицата с участието на известната в страната ни от "Под липите" и "Гордата Аси" Туба Бююкюстюн,първата по гледаемост кабелна телевизия ще предложи и още едно също толкова харесвано заглавие-"Ифет".Сериалът с участието на познатата от "Листопад" Дениз Чакър,която в "Yaprak Dokumu" се превъплати в ролята на злата снаха Ферхунде,ще стартира съвсем скоро през октомври в ефира на Диема Фемили.Единствената информация,с която разполагаме засега,е че "Ифет" ще се излъчва всяка делнична вечер от 21.00 часа,като ще наложи промяна в излъчването на "1001 нощ".От датата,от която стартира "Целомъдрие" (оригиналното заглавие на "Iffet" преведено на български),"1001 нощ" вече ще предлага по един епизод до 21.00 часа,а не по два,както ще предлага (напомняме,че "1001 нощ" стартира тази вечер).

"1001 нощ","Ифет" и "Огнено сърце" ще се опитат да повишат рейтинг-данните на Диема Фемили,която както писахме по-горе е най-гледаната кабелна медия.Трите сериала ще се борят срещу "Пепел от рози" и БТВ Новините по БТВ,с "VIP Brother" и "Господари на ефира" по НоваТВ и с "Великолепният век" и "Комисията Павлов" по ТВ7.Дали зрителите ще изберат романтичните сериали по Диема Фемили,или ще предпочетат "Пепел от рози","Великолепният век" и "VIP Brother" предстои да разберем.

Можете да разгледате рекламните снимки на "Огнено сърце" и "Ифет" изпратени от ръководството на НоваТВ от тук.

Междувременно зрителите на нашата онлайн телевизия "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" могат да проследят историята на Ифет под името "Целомъдрие",от понеделник до сряда,в много по-напреднали серии от тук.

6 коментара:

Анонимен каза...

Пак ли турско...
Знаете ли дали са закупени тези сериали в България? Ако не са закупени водят ли се преговори за някой от тях? И последен въпрос според вас ако и трите сериала се излъчат някога в България кой ще има най-голям успех(според вас)?
Мерси за отговора който ще получа а ето и за теленовелите, които ми е любопитно:
.Los herederos Del Monte(2011)
.Un gancho al corazón
.Emperatriz(2011)

Админ каза...

Здравейте,
Нито един от изброените сериали не е закупен.Има слухове за "Emperatriz",но те не са потвърдени.Според нас ако се излъчи,именно той ще постигне успех.

Анонимен каза...

Има лш новини кога ще го пуснат? :)

Анонимен каза...

Какво става с филма?Кога ще го гледаме и по нашата телевизия?

Unknown каза...

EEE nqma li da go pusnat ve4e???!!!

Анонимен каза...

Ще има ли след толкова години добри новини за всички нас, които очакваме "Иффет"??? Благодаря предварително за информацията!

Предоставено от Blogger.