"Забраненият плод" и "Грещница" по Диема Фемили,"Щастливи заедно" с променен час за повторение

Съвсем скоро Диема Фемили ще предложи на аудиторията си две нови повторения.

Турската сага,която скоро приключи по БТВ Лейди "Забраненият плод" започва с второто си повторение този път по Диема Фемили.Сагата за Бихтер и Бехлюл ще започне съвсем скоро,като ще се излъчва всеки делничен ден от 23.00 часа,като ще замести повторението на "Щастливи заедно",което се премества в друг час (повече за това прочетете по-долу).

Друга продукция предстои да започне в близките седмици.Става въпрос за теленовелата "Грешница",чието повторение ще се завърта всяка събота и неделя от 06.00 часа,замествайки приключващата сага "Пожертвани сърца".От новелата ще се предоставят по 3 епизода до 09.00 часа.

Както съобщихме по-горе,от август повторенията на "Щастливи заедно" се преместват в друг час.Съвсем скоро зрителите ще могат да гледат пропуснатите серии от турската сага вече в 18.00 часа.Повторенията на "Горещо",които се излъчваха в този часови пояс се преместват от 11.30 часа.

При излизане на информация около датите на старта на по-горните теленовели СЕРИАЛИ в България ще информира.

Коментари

http://tvnovellas.blogspot.com/p/blog-post.html
Тук бяха написани часовете първи. Какви си ги въобразявате?
Съжалявам за тона, но доста се ядосах...

Преди малко от Вас добавих, че изданията на Горещо са от 11:30, надявам се няма проблем.

Поправете си - "Грешница" ще е от 06 ч., по три епизода.
Админ каза…
Г-жо Елена Иванова,вашият блог първи съобщи за започването на тези сериали,но не даде точен час.Заглавието е следното ""Грешница и "Забраненият плод" се завъртат по Диема Фемили през м.Август".Тук да виждате обявени часове?
Админ каза…
Добре,ще го поправим.Явно имаме едни и същи източници,затова се случват тези съвпадения.