Промени по БТВ през август

От 6 август (понеделник) в ефира на БТВ започват повторенията на епизодите от "Времето лети",които ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 06.30 часа сутринта.Епизодите ще продължават до 07.30 часа,когато започва сутрешния блог "Тази сутрин".Желаем да напомним,че премиерни серии на "Времето лети" се излъчват всеки делничен ден от 20.00 часа.

От 2 август (четвъртък) започва повторение на епизодите от "Паднала от небето",които ще се излъчва всеки делничен ден от 16.00 часа,замествайки приключващия на 1 август (сряда) шести сезон на "Отчаяни съпруги".

От 3 август (петък) трябва да започне нов сериал,като заглавието все още не е ясно.Той ще замести приключващото на 2 август (четвъртък) повторение на "Анатомията на Грей" и ще се излъчва всеки делник от 15.00 часа.Повече информация очаквайте на 23 юли (идния понеделник) когато ще получим програмата за 3 август.

Желаем да отбележим,че епизодите на "Времето лети" отбелязват изключително добри резултати,отчитайки 15.3% рейтинг в слота 20.00-21.00 часа,като почти се доближават до тези на "Пепел от рози".

Желаем да добавим,че ние първи информираме за тези промени.

2 коментара:

Анонимен каза...

"Vremeto leti" e lubimiq mi serial !

Анонимен каза...

turski ne gledam , samo latino :)

Предоставено от Blogger.