"Моят грях"-първи епизод;Маите Перони - теленовели


След толкова много писма и молби, днес в 21:00-22:00 беше излъчен първи епизод на новия мексикански сериал "Моят грях" с участието на Маите Перони и Еухенио Силер. От група във facebook разбрахме, че сериала ще постигне голям успех в България.Това е една от най-успешните теленовели на мексиканската актриса Маите Перони.
(Отдолу можете да видите скан, предоставен от фен блога на групата, в която пееше актрисата и певица Перони - RBD Bulgaria. Ако желаете да научите повече за теленовената, можете да се информирате от вестник ТВ Сага,както и от предстоящия брой на списанието,което излиза на 2 юли).
Миналата година (февруари), БТВ пуснаха реклама и на още една нейна успешна теленовела-" Единствено ти",където си партнира с Уилям Леви. Много от феновете на актрисата, както и на красавеца Леви,бяха в очакване дълго време,но теленовелата така и не се излъчи. Със сигурност поне знаем, че е закупена и да се надяваме, че ще видим и нея в българския ефир.
Друга теленовела е "Триумфът на любовта", за която все още няма информация, дали е закупена или дали ще се излъчи в България.
И най-новата продукция, в която се снима в момента Маите - "Cachito de cielo" - " Изпратен от небето" или "Късче от небето". В нея Маите се снима с нейния любим Мане де ла Пара и все още няма сигурна информация около теленовелата.

Ако желаете, можете като коментар, да кажете какво мислите за първи епизод от "Моят грях".

9 коментара:

Анонимен каза...

strahoten serial.!

Анонимен каза...

За съжаление аз не мога да кажа какво мисля ,заради тъпаците от Булсатком.

Анонимен каза...

Не ме трогна с първата си серия.Но се надявам по-напред да стане интересен.Но така е повечето сериали на Телевиса са малко мудни!

Анонимен каза...

mnogo mi haresa neveroqten e i shte stava vse po-interesen

Анонимен каза...

Днес серията ми хареса повече от вчерешната

Анонимен каза...

Но защо Майте я нямаше в първи епизод?????????

Анонимен каза...

Shte se poqvi v kraq na 10-ti peizod.Prosto sega v nachalnite epizodi davat personajite im kato malki.

Ваня ; Ивka каза...

Да, Маите се появява по-нататък. Първите епизоди са така и след това е нещо като " след няколко години ". Има доста сериали, които започват така. :)

weselun каза...

Men me kefi naj mnogo Maitee Perroni <3

Предоставено от Blogger.