Сериалите през юли по "СБГ:ТВ"

Топлия юли ще бъде един от най-богатите месеци на сериали по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".През летните 31 дни ще задоволим вкусовете на феновете на латиното,турското,корейското,като няма да пренебрегнем и децата.

"Сълзи над Босфора" е първото турско повторение,което "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" ще позиционира в ефира си.Хитовата сага,излъчена преди години по НоваТВ,а впоследствие няколко пъти повтаряна по Диема Фемили започва с поредното си излъчване по нашата телевизия съвсем скоро.Можем само да издадем,че "Сълзи над Босфора" ще се излъчва всеки делничен ден.

"Тропико" е поредното латиноамериканско повторение,което ще замести "Непокорен ангел".Сагата с любимата ни актриса Скарлет Ортис ще стартира от 11 юли (сряда),като ще се предлага всеки делничен ден.Желаем да отбележим,че на 10 юли (вторник) ще се излъчат последните два 216 и 217 епизоди от Angel Rebelde.За разлика от "Непокорен ангел",от който предлагахме по 2 епизода,от "Тропико" ще предоставяме по 1 епизод дневно.Напомняме,че латино сериала се излъчваше преди години по Диема Фемили.

"Момичето на моите мечти" е корейската драма,която ще завладее сърцата на зрителите ни съвсем скоро."My girl" както е оригиналното заглавие на сагата ще започне излъчване в края на юли."Момичето на моите мечти" ще замести един от приключващите делнични сериали.Желаем да добавим,че сериала съдржа 48 епизод,които са в допълнение с български субтитри.

"Внимавай с ангела" с повече епизоди.От 11 юли (сряда) премиерната латино поредица,вече ще се излъчва и в събота.Така,че ще предоставяме по 2 епизода седмично,а не по 1 както преди."Внимавай с ангела" отново ще се предлага с български субтитри.Един епизод от хитовата продукция на Телевиса ще е с продължителност от около 10 минути.

"Долината на вълците:Ирак" е новото турско заглавие,което ще започне съвсем скоро.Поредицата разказваща за подземния свят на мафията ще замести приключващия 1 сезон на "Целомъдрие".Последният за сезона епизод на "Iffet" ще бъде в средата на месеца,а след него,ще се излъчват епизодите на "Долината на вълците:Ирак".

През юли започва и хитовият анимационен сериал "Уди Кълвача".Той ще стартира на 8 юни (неделя),като ще се излъчва всяка неделя.От детската поредица ще ви бъде предоставян по 1 епизод дневно,който ще бъде с продължителност около 25 минути.Желаем да напомним,че "Уди Кълвача" се излъчваше преди време в ефира на БТВ.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.