Промени по БТВ от юли

От летния месец юли в програмната схема на БТВ ще настъпят много промени.

От юли започва излъчването на повторенията на "Приятели".Комедийната поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 09.30 часа."Приятели" ще замести приключващият сезон на "Преди обед".Нов сезон очаквайте наесен.

Скоро от 10.00 часа се очаква да започне нов сериал.Заглавието все още не е ясно,но дните на излъчване са-понеделник,вторник,сряда,четвъртък и петък.При получаване на повече информация ще ви информираме.

От юли от 14.30 часа започва излъчването на ново здравно предаване.То ще се излъчва всеки делничен ден,като ще започва веднага след епизода на "Златната клетка".Именно заради здравното предаването,за чието заглавие ще съобщим на по-късен етап продължителността на епизода на "Златната клетка" ще е 1 час,а не 1 час и половина,както бе съобщено по-рано.

Скоро от 15.00 часа започва нов сезон на "Анатомията на Грей".Той ще се излъчва всеки делник,като ще замести немските игрални филми по БТВ."Анатомията на Грей" ще се излъчва до 16.00 часа (45 минутен епизод).

От юли от 16.00 часа започва повторението на американския сериал "Отчаяни съпруги".То ще се излъчва всеки делничен ден,като ще продължава до 17.00 часа (45 минутен епизод).Желаем да добавим,че можете да гледате турската адаптация на "Отчаяни съпруги"-"Другите отчаяни съпруги"-всеки делник от 20.00 часа по НоваТВ.

Желаем да добавим,че СЕРИАЛИ в България първи информира за тези промени.

7 коментара:

Анонимен каза...

i kakvi promeni po to4no

Анонимен каза...

koi sezon na otchaqni saprugi

Админ каза...

Според източници става въпрос за повторение от 1 сезон.

Теленовелас Новини каза...

Промените са за Юли...

Админ каза...

Не,знаем с каква информация разполагате,но със сигурност промените са за юни.

Теленовелас Новини каза...

Е, не познахте! Вижте програмата, няма нищо вярно тук - тези промени са за Юли.

Админ каза...

Да,така е.И не сме си фантазирали,а разполагахме с грешна информация.Както виждате вече всичко е поправено.Недопустимо е да се правят грешки в този бранш,но все пак е човешко.

Предоставено от Blogger.