Теленовелите в България (2 част)

След,като преди няколко седмици ви предоставихме 1 част от поредицата на СЕРИАЛИ в България "Теленовелите в България" днес ще можете да разгледате и втората й част.

"Непокорен ангел" (Angel Rebelde) е теленовелата излъчена у нас през далечната 2007 година.Хитовата поредица се излъчваше по Диема Фемили,като след успеха й се завъртя не едно повторение."Непокорен ангел" е с участието на звезди като Виктор Нориега,Освалдо Риос,Марица Бустаманте и други.


"Дивата котка"(Gata salvaje) е една от най-обичаните теленовели излъчени в българския ефир.Хитовата сага с Марлене Фавела и Марио Симаро се излъчваше преди няколко години по Диема Фемили.Постигна голям успех и заради това "Дивата котка" бе повторена не един път.


"Жената в огледалото"(La mjer en el Espejo) е една от най-успешните и гледани теленовели в България.Излъчена е в ефира на БТВ през далечната 2006 година.Постигна много успехи,но така или иначе многобройната аудитория на "Жената в огледалото" не можа да се наслади на повторение.В теленовелата участват Паола Рей и Хуан Алфонсо Баптиста.


"Лицето на другата"(El rostro de Analia) е най-успешната продукция излъчена в българския ефир.Хит продукцията с Елизабет Гутиерес се излъчи в ефира на БТВ през 2009 година,като,макар и след огромния успех медията не предложи повторение."Лицето на другата" се излъчваше всеки делник от 13.30 часа.



"Земя на страстта"(Tierra de pasiones) е също една много успешна продукция.Теленовелата с Габи Спаник и Катрин Сиачоке се излъчваше в ефира на БТВ през 2008 година.Постигна зашеметяващ успех,но най-гледаната телевизия в България така и не предложи повторение.

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ СКОРО...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.