"Другите отчаяни съпруги" вече от 16.00 часа

Хитовата в Турция поредица "Другите отчаяни съпруги" вече ще се излъчва от 16.00 часа.Промяната настъпва в сила от 2 юли (идния понеделник).Тогава ще се излъчи 20 епизод от продукцията с Еврим Солмаз и Йозге Йоздер.Часът на излъчване на "Другите отчаяни съпруги" се променя,но дните на излъчване си остават същите-от понеделник до петък.Продължителността на един епизод ще бъде 45 минути (без реклами),като той ще продължи до 17.00 часа,когато започва "Часът на Милен Цветков".

На мястото на "Другите отчаяни съпруги",от 2 юли започва излъчването на премиерните серии от "Хавай 5-0".Те ще се излъчват от понеделник до четвъртък,в 20.00 часа,като ще продължават до 21.00 часа,когато започват епизодите от последния сезон на "Доктор Хаус".

Отново от 2 юли започва повторението на изданията от "Съдебен спор" (продукция на "Станция Нова").Те ще се излъчват всеки делничен ден от 18.00 часа замествайки приключващото на 29 юни (този петък) предаване "Сделка или не".Епизодите на "Съдебен спор" ще продължават до 19.00 часа,когато започват "Новините на Нова".

Също така желаем да добавим,че промените по БТВ,за които информирахме ще настъпят в сила от 2 юли,като от тях единствено няма да стартира здравното предаване.На негово място от 14.30 часа ще се излъчва повторение на "Алф".

3 коментара:

Главен редактор каза...

Здравейте, желаем да ви поправим. Дните се променят. Сега "Другите отчаяни съпруги" се излъчва от понеделник до четвъртък.

Админ каза...

И от къде разполагате с такава информация?Какво ще се излъчва в петък от 16.00 часа по НоваТВ?Защото според програмата "Другите отчаяни съпруги" ще се излъчва от понеделник до петък от 16.00 часа.
А ако говорите за това,че този петък от 20.00 часа няма да се излъчи "Другите отчаяни съпруги"-да прави сте.

Главен редактор каза...

Говорим за този петък. :)Затова сме написали - СЕГА. Поправяме ви, защото сте написали, че дните на излъчване не се променят, а всъщност те се променят в сравнение с тази седмица.

Предоставено от Blogger.