Сериалите през юни по "СБГ:ТВ"

Зрителите на първата онлайн телевизия за теленовели и сериали "СЕРИАЛИ в България:Телевизията" ще имат възможността да проследят няколко нови поредици през топлия месец юни.Имаме изненади за феновете на турските и латино сериалите,които ще намерите в по-долните редове.

"В сърцето на бурята" е новото турско заглавие,което ще завладее сърцата на зрителите ни съвсем скоро.Поредицата е със звездното участие на звездата от "Гордата Аси" и "Любов и наказание" Мурат Йълдъръм.Ще издадем само,че "В сърцето на бурята" ще се излъчва веднъж седмично.



"Внимавай с ангела" също ще се завърне през месец юни.Премиерната теленовела ще стартира с новите си епизоди от средата на идния месец,като ще има промяна в дните на излъчването на хитовата мексиканска сага.





"Дивата котка" е латино заглавието,което зрителите ни могат да очакват в края на месец юни.Повторението на хитовата теленовела с Марлене Фавела позната ни от "Зоро:Шпагата и розата" ще замести един от приключващите сериали и ще се излъчва всеки делник.



Също така желаем да отбележим,че поради националния празник на Христо Ботев 2 юни (събота) няма да се излъчат епизодите на "Росалинда" и "Пожертвани сърца".За компенсация на следващия ден 3 юни (неделя) ще се излъчат по 4 епизода от любимите сериали.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.