"Другите отчаяни съпруги" е българското заглавие на "Umutsuz ev Kadinlari"

Както миналата седмица ви информирахме,по НоваТВ стартира една от най-рейтинговите продукции в Турция,а именно турската версия на "Отчаяни съпруги".Вече разполагаме и с информация за промененото българско заглавие."Другите отчаяни съпруги" ще се излъчва от 4 юни всеки делник по втората по гледаемост медия у нас.Лека промяна,обаче ще има в часът на излъчване на турската продукция.Стартовия час на "Другите отчаяни съпруги" ще бъде петнадесет минути преди обявения миналата седмица час.Времето,в което ще се излъчва сериалът е 19.45 часа,веднага след новините на НоваТВ.


Също така желаем да добавим,че снощи се излъчи последният от 1 сезон оригинален епизод на "Пепел от рози".Това означава,че БТВ ще предложи на зрителите си няколко от новите оригинални епизоди,които са от 2 сезон на поредицата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Нали щяха да пуснат продължението на Малки жени по диема фемили от 4 юни v 20:00 часа ? Сега като и нова тв ще дава турски сериал по това време дали ще го пуснат ? Много искам да гледам новите епизоди на Малки жени!От колко време го чакаме това продължение ! Поне да го преместят в друг час,например на мястото тази боза Листопад! Знаете ли нещо по въпроса ?

Админ каза...

Здравейте,според последни данни Диема Фемили няма да премести "Малки жени" в друг часови слот.Все пак ако искате да гледате и "Другите отчаяни съпруги" и "Малки жени" втория,както може би знаете има повторения в достъпен час-10.30 часа.

Анонимен каза...

Благодаря за отговора,но все пак се надявам да преместят "Малки жени" в по късен час, не заради отчаяните съпруги, а заради новият сериал на бтв - "Времето лети" който изглежда много интересен. Повторението на Малки жени е не ми е в удобен час,поне да беше от 15:00 часа. Ако не го преместят ,ще го гледам в 20:00 часа.

Админ каза...

Само можем да ви кажем,че ако много искате да гледате новите епизоди на "Малки жени",но повече искате "Времето лети" то можете да гледате новите серии на първия в интернет.

Предоставено от Blogger.