Защо БТВ не излъчва латино сериали?

От месеци насам първата по гледаемост телевизия у нас БТВ  спря да излъчва латино-американски сериали в ефира си.Последната поредица,която приключи на 21 март бе "Жестока любов"-една не толкова успешна и качествена продукция.БТВ отдавна не си "падат" по латиното,но от многото чакащи сериали тя избра точно "Жестока любов".И не случайно-стартира поредицата на Телемундо,защото знаеше,че няма да постигне успех у нас.Направи това за да си има предтекст,да не излъчва повече латино сериали,защото те постигат лоши рейтинги.Планът й за съжаление се осъществи.

Но всички се питаме,защо БТВ не си "пада" по латиното.Не,че не си "пада",просто откакто се появиха първите турски сериали,които постигнаха изключителен успех тя си помисли,че всички други ще доближат до този успех.Е да,ама не!Зависи от качеството на дадена поредица,не от произхода й."Малки тайни","Цената на живота","Късчета живот" и други са част от нехаресваните турски сериали у нас.И не са харесвани,защото просто мнозинството споделя,че са некачествени и неинтересни.Все пак тези сериали имат и своите,макър и малко зрители.

За съжаление БТВ още си мисли,че турските сериали,каквито и да са ще постигат успех.И за съжаление на латиното това става.За новият сериал "Комшии" се изчете толкова много критика,но в крайна сметка сега отчита стабилен (задоволителен) рейтинг."До последен дъх",който в началото също възмути много латино фенове сега постига доста добри резултати.Да не говорим за турското в прайм-тайма.Сериалите,които се излъчваха и в момента се излъчват в 20.00 часа,а именно "Перла","Листопад","Забраненият плод","Златната клетка" и "Пепел от рози" са постигнали изключителен успех.

И на края става ясно,че БТВ спря излъчването на латиното,заради турските сериали.

5 коментара:

Анонимен каза...

"Жестока любов" е много интересен и качествен сериал, който, ако не постигаше висок или задоволителен рейтинг, нямаше да повторят по БТВ Лейди! Много ми е интересно какво ще правят с латино сериалите, които вече са закупили и упорито отказват да излъчат, тъй като изобщо не им пука за латино феновете! Дано някой ден да се осъзнаят кое наистина е качествено и може да им вдигне рейтинга!

Анонимен каза...

какъв рейтинг има Комшии и До последен дъх бе и вие и като цяло Турските Катми ,добре ли сте ,кой е този /тази луд/а който написал/а това нещо ,всичко е корупция ,понеже са евтини и долнопробни затова ги излъчват ,спестяват пари ...

Админ каза...

Здравейте,както казвате някои турски сериали са нетолкова качествени и скъпи.Ние сме на вашето мнение,но за съжаление зрителя вече е свикнал с турските "бози" и каквито и да му дадеш ще ги гледа.

Анонимен каза...

i nai-ka4estveniq turski serial da mi pusnat (ako izob6to ima takuv) NQMA da go gledam ! na6ite pradedi sa bili porobeni 5 veka i sa se gavrili turcite s tqh, a sega ot televiziite bulva tursko i ako vsi4ki hora po4itat minaloto i imat samouvajenie ne biha gledali turski bozi! ZAMISLETE SE HORA !!!

Анонимен каза...

Аз също съм против турските сериали те са тъпи и безинтересни, и народът ни е бил толкова години турско робство пък сега им гледаме тъпите сериали,латиното са хиляди пъти по интересни

Предоставено от Blogger.