Новите епизоди на "Малки жени" започват от 4 юни

Новите епизоди на турският сериал "Малки жени",чието повторение се излъчва по Диема Фемили всеки делник от 20.00 часа ще стартират от 4 юни (понеделник).Вторият сезон на поредицата ще стартира веднага след повторението,като според източници часовия слот няма да се променя (т.е. отново ще се излъчва от 20.00 часа).Все пак има вероятност Kucuk kadinlar да се излъчва в друг часови пояс.Желаем да добавим,че Диема Фемили е закупила всички сезони от продукцията на KanalD.На 1 юни (петък) ще се излъчи последния за първи сезон 105 епизод (64 оригинален).Желаем да уточним,че НоваТВ излъчваше оригиналните епизоди,на "Малки жени",а Диема Фемили-накъсани.В Турция сериала приключи преди месеци.

4 коментара:

Анонимен каза...

Дано да е вярно ! "Малки жени" е един от любимите ми сериали! С нетърпение очаквам новите епизоди !Дано да го преместят в по удобен час от 21:00 или 22:00 часа, на мястото на оная изтъркана боза Листопад !Дано никои не го гледа ,това безбройнно повторение и да махнат по скоро,че вече не се трае!

влезте тук,много е забавно! каза...

http://www.howrse.bg/?parrain=bobi1604
влезте тук,много е забавно!

Telenovelas Bulgaria каза...

Писах ви в пощата!

Анонимен каза...

oh, nqma otturvane ot turskite sopolivi serial4eta ! to ne se trae - kupuvat novite im sezoni, povtarqt gi posle do vtrusvane !!!

Предоставено от Blogger.