Поредиците след "Листопад"

Краят на потретването на турският сериал "Листопад" е след две седмици.Хит-продукцията с Дениз Чакър приключва на 20 април (петък),като тогава ще се излъчат последните два епизода-328 и 329.Доста се изписа за сериалите след вече досадната "боза",както я наричат латино феновете.Днес,в тази статия ще ви предоставим сериалите,които може би ще стартират след турската поредица,която с потретването си постига ужасно ниски резултати.

"Къде е Елиса" е заглавието,което най-вероятно ще замести един от двата епизода на "Листопад".По непотвърдена информация,според наши източници сериалът ще върви от 13.30ч. до 14.30ч.Най-вероятно БТВ ще промени името на поредицата.

"Между два свята" също се очаква да стартира след "Листопад",като ще се излъчва от 14.30ч.Оригиналното заглавие на поредицата е El fantasma de Elena.Както виждате БТВ промени и името на "Призракът на Елена".Напомняме ви,че "Между два свята" се очакваше да започне след финала на "Жестока любов".БТВ в последния момент прмени решението си,като започна да излъчва продължението на "Мечтатели".

"Единствено ти" е третото заглавие,което евентуално ще стартира след "Листопад".Ако стартира,продукцията с Маите Перони и Уилям Леви ще се излъчва от 13.30ч.Напомняме ви,че БТВ трябваше да излъчи поредицата още миналата година,през февруари.Както винаги се отметна и стартира повторение на "Пътищата на съдбата".

Има вариант след "Листопад" да стартира и турски сериал.Нека да си припомни,лъжата им през декември,миналата година,когато неофициално обявиха,че "До последен дъх" ще е латино сериал.И то нарочно-за да може повечето фенове на латиното да гледат старта му.Не искаме да натъжаваме феновете на латиното,но и сега има вероятност да стане така.

4 коментара:

Анонимен каза...

Който и от трите изброени сериала да започне ще го гледам и съм убедена, че ще има висок рейтинг. И трите сериала заслужават да бъдат излъчени! Дано БТВ не се отметнат както винаги и да ни залеят с бозичките си!

Анонимен каза...

Какво става със страницата "Ексклузивни новини"?

Главен редактор каза...

Писах ви в пощата!

Анонимен каза...

lyJA NE MI SE VQRVA DA IMA NE6TO TAKOVA

Предоставено от Blogger.