Новите сериали по "СБГ:ТВ"

През м.Април в ефира на най-гледаната онлайн телевизия ще започнат няколко нови сериала.


"Усмихната любов" е корейското заглавие,което ще стартира на 16 април (понеделник) и ще се излъчва всеки делник.Поредицата ще замести приключващият на 13 април сериал "Тайната градина".Smiling Pasta както е оригиналното заглавие на "Усмихната любов" съдържа 34 епизода.

"Любов и омраза" е най-новото турско заглавие,което ще завладее ефира ни.Преди дни ви съобщихме и датата на старта-12 април(четвъртък).Продукцията с участието на Енгин Акюрек("Пепел от рози") и Мелиса Сьозен("Златната клетка") ще замести епизодите на "Каква е вината на Фатмагюл"."Любов и омраза" съдържа 64 епизода.

"Чучулигата" е заглавието,което ще стартира в края на м.Април.Поредицата съдържа 7 епизода,и е по романа на Решат Нури("Листопад").Ще се излъчва веднъж седмично,като ще замести един от седмичните сериали.Очаквайте скоро информация за старта на сериала.

На 11 април(сряда) ще се излъчи 68 епизод от сериала с Берен Саат "Каква е вината на Фатмагюл".Желаем да уточним,че това не е финала на поредицата.След,като излъчим "Любов и омраза" сериалът,разказващ за мъките на Фатмагюл ще продължи.

Също така желаем да добавим,че на 14 и 15 април (събота и неделя),няма да се излъчат епизодите на "Росалинда","Пожертвани сърца" и "Търси се..." поради великденска пауза на програмата.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.