Новите епизоди на "Мечтатели" претърпяват провал

март 24, 2012
Макар да е така дългоочаквано продължението на "Мечтатели" е ниско гледано. Причината, както може би се досещате е неподходящият час за излъчване. С първите си два епизода сагата донесе на Бтв рейтинг по - слаб дори и от "На кафе" по Нова. Допреди "Жестока любов" винаги беше по - гледана от конкурентното предаване. Феновете на "Мечтатели" са бесни и гледат любимия си сериал във Vbox. Въпросът е, дали хърватският сериал, който ще стартира вместо "Мечтатели" от  17.30 ще се превърне в хит и дали ще си заслужава той да бъде наследникът на "Опасни улици"? Това, обаче предстои да разберем.

9 коментара:

Даниел Димитров каза...

Това не е подходящият час за този сериал. В 11:00 трябваше да пуснат латино, а от 17:30 - "Мечтатели". Този новият - "Изборът на Лара" можеше да почака още малко на опашката с десетките закупени сериали преди да го пуснат.

Анонимен каза...

mnogo tapo go napraviha povecheto hora sa na uchilishte i nqma kak da go gledat ili imat nqkva rabota i go gledat ot vbox7.Ako beshe v po-podhodqsht chas na izlachvane shteshe da bade oshte po-gledan ot predi.Tova e strahoten serial i kakav gaden chas za izlachvane.Povecheto fenove sa razocharovani ,che e ot 11.Mnogo gadno,che opasni ulici go spirat. A noviqt sezon na opasni ulici ne e zakupen nali?

Анонимен каза...

еми можеха в сайта на бтв да го качват..както мн предавания ,новини....сега има само трейлърите им.защо питам аз ?все пак е идея да ги качват в сайта на бтв дано някой се сети

Анонимен каза...

иии :Д на турските феновете не им харесва било час или сериал ,и бтв вълшебната фея веднага изпълнява ,а нас Латино феновете кучета ни яли... Da Жестоката не бе с много рейтинг ,причината е БТВ да ни пусне тъп Латино ,за да покажат ,че Турските струват повече ,с цел да могат да си развиват търговията с евтини и долнопробни сериали като Турските ,дет само реване и изнасилвания има ,понеже нямат пари за някое стабилно ЛАтино като Призрака на Елена ,когото отложиха заради тоя буламач Мечтатели ,сериали още като Убиисвен пъзел (Algien te mira) ...Сърцето ми настоява , Съседската къща ,нямам думи Босфор тв кфо да чакаме

Теленовелас Новини каза...

Наистина рейтинга на "Мечтатели" не е блестящ, но в тази статия има много големи неточности. "Жестока любов" никога не е бил по-гледан от "На кафе". Даже "Бон апети" беше по-гледан. Една проста справка в ceetv ще помогне на автора да не си измисля толкова рейтингите.

Главен редактор каза...

"Жестока любов" е бил по - гледан от "На кафе" доста пъти.

Анонимен каза...

Да,той този Божидар от Тв енд хоби доста лъже,без да знае пише и разваля репотацията на този блог.Хората за два дена научиха,че "Отплата е много е гледан",а като попитаха Божидар той веднага не знаел или казва,че е бил нисък.МОЛЯ ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР НА БЛОГА,ДА НЕ ДОПУСКА БОЖИДАР ДА ПИШЕ ПОВЕЧЕ СТАТИИ ЗАЩОТО ПРОВАЛЯ УСПЕХА НА ТОЗИ ХУБАВ БЛОГ.НЕ СИ КАЗВА ЛЪЖЕТЕ В НЕГОВИЯТ ДОЛНОПРОБЕН БЛОГ.

Главен редактор каза...

Щом смятате, че блога ми е долноппробен не го посещавайте, а и знам ви аз, допреди плюехте и този блог и кой ли не, защото такива като вас знаят единствено да пишат по цял ден коментари срещу някого, защо не си създадете един блог и да видим доколко вярна ще вие информацията?

Анонимен каза...

Дано да го спрат! Писна ми от турски сълзливи сериалчета, проточващи се колкото "Дързост и красота" !

Предоставено от Blogger.