"Женени с деца в България"-този понеделник,в 21.00ч.

От този понеделник, 26 март, зрителите на НоваТВ ще имат още един сериозен повод да се замислят дали да се женят и дали да имат деца. Причината – точно в 21.00 ч. започва най-новият сериал на НоваТВ – „Женени с деца в България”, родната адаптация на световноизвестната продукция.
Най-забавната и колоритна семейна двойка – Жоро и Цвети Бикови (Георги Борисов и Стефания Колева) за първи път ще влезе в домовете на зрителите и ще ги забавлява в продължение на цели два епизода с поредица от комични ситуации и уникални житейски прозрения.
Ударите на съдбата ще започнат да се стоварват върху Жоро още в първия епизод на сериала. Той ще се събуди с кактус в ръката, ще остане гладен и жаден, а за капак – вместо на мач в А сектор, ще прави това, което най-много мрази – да посреща гости. Какво ще се случи на първата среща между Жоро и Цвети и новите им съседи – Дора и Мишо Николови (Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев) и как Бикови ще скарат младите влюбени още при запознанството си?
Във втория епизод на масата на Жоро и Цвети ще има само лапад, кълнове и рибофлавин, а виновен за това ще бъде хер Дикщайн. Ще успее ли германецът да умори от глад Бикови и до какво ще ги доведе в общото им умопомрачение? Единствената утеха за Жоро ще бъде мистериозната стюардеса Гретхен – тя дори ще преобрази и примерния Мишо, който ще изневери на образа си на послушен съпруг.
      Ще се научи ли Боби да си изкарва сам парите и дали Сиси най-накрая няма да намери умно и приятно момче? Защо добрата съпруга трябва да приготвя лошо кафе и кой е верният отговор на въпроса „За какво си мислиш, слънчице?”.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.