Април-месец на изненадите за "СЕРИАЛИ в България"

От м.Април читателите на блога и сайта на "СЕРИАЛИ в България" ще бъдат доста приятно изненадани.Доста промени ще настъпят в дизайна и списанието,ще бъдат на разположение много нови страници и др.

На 3 април ще излезе брой 6 от списанието ни,в който ще можете да прочетете ексклузивно интервю с Къванч Тътлату,ще видите 5 епизод на "Размяна на любов",ще се насладите на постерите на Кенан Имирзаъолу и "Богати деца,бдени родители",ще ви запознаем с героите от сериала "Изборът на Лара",ще прочете поредната част от поредицата ни "Легендарни актьори в сериалите":Всичко за Антон Радичев,ще разберете кога ще стартира "Стъклен дом",както и ще прочете за най-новото около закупените латино сериали.

Свеж пролетен дизайн ще краси блога и сайта през целия м.Април,като от 13 до 16 април ще имате възможност да се насладите на специално изработен от дизайнера на "СЕРИАЛИ в България" великденски шаблон.

През м.Април ще настъпят и промени по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".Ще стартират два премиерни сериала,както и едно повторение.Скоро ще разбрете какъв ще бъде месец април за нашата телевизия.

Блогът и сайтът на "СЕРИАЛИ в България" ще се сдобият с няколко нови страници.Страницата "Всичко за нас" ще бъде една от тях,като тя ще бъде на разположение от 3 април.В нея подробно ще ви разнясним кои сме ние,каква цел имаме...втората нова страница ще бъде "Ексклузивни новини",в която кратко,но подробно ще ви информираме за най-новото около българският ефир.

През месецът на пролетта очаквайте много нови и интересни анкети,новини,статии и др.

2 коментара:

Анонимен каза...

Хейййй,много се радвам,че списанието ви ще излиза вече на 03 заедно с това на Теленовелас България,така ще мога да се радвам на повече новини и чета много интересни страници.

Админ каза...

Здравейте,радваме се,че харесвате списанието ни.Искаме,обаче да уточним,че то излиза на всеки първи вторник от месеца.Ако,обаче вторник бъде след 3то число,то списанието ще излиза на последния вторник от миналия месец.

Предоставено от Blogger.