Краят наближава...за някои сериали (3 част)

След като преди месец ви предоставихме 1 част от нашата поредица,а преди няколко седмици и 2 част е време сега да ви предоставим 3 част от поредицата "Краят наближава...за някои сериали".

"Пепел от рози" също е към своя сезонен финал.До края на 1 сезон от поредицата трябва да се излъчат още около 20 епизода,като след това ще настъпи кратка пауза.През тази пауза има вероятност да стартират няколко сериала,а именно "Нарекох те Фериха","Така тече времето" и "Великолепният век".Краят на "Пепел от рози" ще бъде в началото на м.Май.
"Любов и накзание" е турският сериал с участието на Нюргюл Йешилчай("Вярна на себе си) и Мурат Йълдъръм("Гордата Аси").Най-гледаният сериал на Диема Фемили съвсем скоро ще приключи,а след него има два варианта:повече епизоди на "Езел" или "Запленяваща сърцето".

Какво,обаче ще сочат фактите предстои да разберем.

9 коментара:

Анонимен каза...

Дано след "Пепел от рози" да пуснат "Нарекох те Фериха" или два сериала, които да се излъчват паралелно. А след "Любов и наказание" да пуснат "Запленяваща сърцето", че да има разнообразие в програмата. Всъщност вие кога ще разберете какво ще започне със сигурност след "Пепел от рози" и "Запленяваща сърцето", а също и защо още не сте пуснали класацията за най-гледаните сериали през февруари?
Мерси предварително! :)

Админ каза...

Ще получим инфо за сериала след "Пепел от рози" до три седмици.За "Любов и наказание" може би следващата седмица.Класацията все още не е излязла защото не са излязли рейтинг данните

Анонимен каза...

Кога ще го пуснат отново Пепел от рози ? На коя дата от май свършва ?

Анонимен каза...

Наистина много забавиха топ 50 този месец. Сигурно няма и да го пуснат вече...

Админ каза...

Не можем да кажем точна дата,но до средата на май ще свърши 1 сезон.Ще се завърне наесен,през септември или октомври.

Анонимен каза...

opasni ulici koga shte gi pusnat pak sled kato gi sprat na 28

Админ каза...

Ами очаква се "Опасни улици" да има повторение по БТВ Лейди.

Анонимен каза...

Нямам търпение да свърши "Любов и наказание" за да може да гледаме по повече епизоди от "Езел" !Не мога да разбера, какво се чудите какво ще дават след Любов и наказание! Това е очевадно! В момента дават по една плюнка от Езел !Дават две епизодчета по 40 минути ,което прави 80 минути седмично !А един оригинален епизод е 100 минути ! И всичко това заради копието Отплата!

Анонимен каза...

Dano ne pysnat nito edin ot tiq grobi6tni seriali ,aman ve4e aman !!!!!!!

Предоставено от Blogger.