Кенан Имирзаъолу се снима в нов сериал

Турският актьор,познат на българските зрители от сериалите "До последен дъх" и "Езел" се снима в чисто нова турска продукция.Името на новият сериал е "Джевдет и неговите синове".В новата поредица Имирзаъолу изпълнява главната мъжка роля.Прогнозите за най-пресният сериал са изключително позитивни.Всички в трепет очаквали да видят любимия си Кенан отново на малкия екран.Очаква се "Джевдет и неговите синове" да счупи рекордите по гледаемост в Турция,именно заради звездното участие на Имирзаъолу.

Любопитен факт,е че през изминалите няколко години между Кенан и колежката му от "Под липите" и "Любов и накзание" Зейнеп Бешерлер имало любовна авантюра.След шестгодишна връзка,обаче те се разделили,заради разногласията си да сключат брак.Бешерлер много искала да каже "да" на Имирзаъолу,но той отказвал.

Неотдавна стана ясно,че Кенан се залюбил с 26 годишна манекенка Йозге Акбулут,носителка на много престижни награди.Младата дама окупирала първите места на модните подиуми на почти всички съзтезания.Преди месеци турските медии ги "разделили" заради това,че Имирзаъолу отишъл сам на почивка в Австралия без нея,но след като се върнал се показвал на обществени мероприятия и места с новата си изгора.

10 коментара:

Анонимен каза...

"TV and Hobby" и "Сериали в България" от един създател ли са, защото прочетох в една от страниците на Tv and hobby, че по вашата телевизия ще стартира "другата жена". Учудих се, защо там пишат за вас? Или сайтовете са от един създател?

Админ каза...

Не,двата сайтиве са от съвсем различни създатели.Наскоро станахме партньори и се разбрахме да информираме читателите си за всичко ново около двата сайта т.е. не са от едни и същи създател.

Анонимен каза...

Здравейте!
Защо сте писали,че сте първата онлайн телевизия в България,след като първата беше Utv,на Теленовелас Новини.Искам да попитам,кой ще бъде премиерният сериал.Турски ли ще е и кой ще е той.Много държа да знам,защото се готвя да гледам някой сериал там,но не съм решил кой ще е,затова моля ви се,кажете ми.

Админ каза...

Здравейте,доколкото знаем UTV беше първата оналйн телевизия,която излъчваше теленовели,сериали,АМЕРИКАНСКИ СЕРИАЛИ И ФИЛМИ.Нашата телевизия е първата,която излъчва ТЕЛЕНОВЕЛИ И СЕРИАЛИ.
Премирен турски сериал ще има,той ще започне в началото на м.Март.Само това можем да издадем.По-късно към средата на м.Март ще стартира повторение на хитов латино сериал на Веневесион.

Анонимен каза...

Да,първата е Сериали в България Тв,после Tvandhobby,a третата е Telenovelas Tv,на Теленовелас България.Какво мислите за проекта на Теленовелас България?

Админ каза...

Добър е,но трябва още доста работа.С труд всичко се постига.Пожелаваме им успех.

Анонимен каза...

Не,че го гледам,но защо не качвате навреме епизодите на "Етажна собтвеност".Цял ден мина,а още го няма.Аз ен го гледам,но ви следя и ви гледам как се излагате.

Админ каза...

Като казваме,че ги излъчваме всяка събота и неделя имаме предвид,че ще ги качваме когато си искаме.Затова не сме обявили определн час.След малко ще пуснем 11 епизод

Анонимен каза...

Pakistanskiq Selqndyr "sambaly pikalyr selqndyr 4akir mazem dex debilinoy" pika6t po trevata sega jivee v tyrciq i vie my pravite statiq ...Kakvo ni interesyva 4e toq gnysen obrqzan i bradqsal groznik 6e se snima v serial ,da xodi na gilotinata ...Rezan 4akir

Анонимен каза...

tozi ne si go prestavqm da izglejda kato alkoxolik i klo6ar ,6e pla6i decata s van6niq si vid i liceto :D

Предоставено от Blogger.