И "Столичани в повече" се завръща скоро

февруари 09, 2012
09.02.2012год.,четвъртък,17.49ч.
След,като вчера първи ви информирахме за скорошния старт на вторият сезон на "Седем часа разлика",сега желаем да добавим,че скоро започва и поредният (трети) сезон на хитовата комедийна поредица "Столичани в повече".Изглежда,че един по един всички български сериали се завръшат в ефира на БТВ.

След обявяването на старта на "Седем часа разлика" и "Столичани в повече" идва ред и на "Стъклен дом".Първият български модерен сериал приключи към края на м.Декември миналата година (26 декември).Очаква се съвсем скоро БТВ да обявят старта на поредният (пети) сезон на "Стъклен дом".

Предполага се,че последен,с втори сезон ще стартира и българският ситком "Домашен арест",който приключи през втората половина от м.Януари.Все пак продукцията с участието на Татяна Лолова стартира много късно-24 ноември (за разлика от останалите три,които стартираха през септември,октомври) и приключи последна-19 януари (за разлика от останалите три,които приключиха през декември).

Добра новина за феновете на българските продукции,е че БТВ подготвят за своите зрители нова продукция в жанра на "Столичани в повече" и "Домашен арест".След като първата по гледаемост медия у нас разбра,че жанрът "комедийна семейна драма" е най-харесван от българските зрители,реши да направи още една продукция в този жанр.

При получване на повече информация около старта на 4те български сериала на БТВ ще ви информираме.Вижте новото промо на "Столичани в повече",като кликнете на надписа.

6 коментара:

Анонимен каза...

И пак сте объркали номинацията на сериите на "Нарекох те Фериха".Втора часте,трябва да е първа,а първа да е втора.

Админ каза...

Благодарим,че ни поправихте грешката!Вече ще сме по-наблюдателни.Вие гледате ли "нарекох те фериха"?

Анонимен каза...

Гледам го,но и при вас и в интернет.Дано да не допускате повече грешки!Искам да ви попитам,бяхте казали,че ще повтаряте турски сериа,кой ще е той?

Админ каза...

Двуомим се дали да пуснем повторение на латино или турски сериа.Ако е латино,ще е сериал,който се излъчвал преди година,а ако е турски също.

Анонимен каза...

Нека е турски.По-добре ще е.А ако искате може да е турски и латино.

Админ каза...

Незнаем,но има време.Нов сериал/повторение на сериал ще видите чак към края на този месец или в началото на сладващия.

Предоставено от Blogger.