Прекъснатите турски сериали

Българските медии все повече прекъсват турските сериали,точно там където е най-интересно или в края на сезона на въпростната продукция.Има много фенове,които чакат с нетърпение продължението на любимия си сериал,но то понякога се оказва безнадеждно.Какво да кажем на тези отчаяни и разочаровани лица?По-добре истината,отколкото лъжата...

"Морска звезда" е сред многото заглавия в архива на прекъснатите сериали.Макър,че тийн поредицата имаше стабилен рейтинг и дял,БТВ просто реши да го прекъсне точно по средата и на най-интересното място.Изглупя и на мястото на "Морска звезда" пусна повторение на "Листопад".Истината засега е,че продължение на "Морска звезда" не се задава.

"Мечтатели"-най-харесваният и гледан тийн сериал в България бе прекъснат заради започването на "Опасни улици" и заради достигането на епизодите в България до оригиналните в Турция.БТВ сама потвърди,че е закупила всички епизоди на "Мечтатели" и,че те ще бъдат излъчени рано или късно.



"Цената на живота" се излъчваше всеки делник от 11.00ч.,но изведнъж бе пркъснат.Въпреки хилядите писма,от феновете на сериала към БТВ,Omre Bedel,както е оригиналното заглавие на турската поредица не се очаква да продължи.

"Вярна на себе си" се излъчваше всеки делник,от 15.30ч. по БТВ.Сериалът с участието на Нюргюл Йешилчай (Ясемин от "Любов и наказание) постигаше доста добри резултати.За съжаление не се очаква поредицата да продължи.

"Незабравима" също чака своето продължение.Историята на живота за Еда,Мелда и Харун се повтаряше и потретваше доста пъти,като нито един път след това не се излъчи продължението.От скоро в интернет пространството излезе слух,че Диема Фемили или НоваТВ отново ще повторят сапунката,като след това ще излъчат и така чаканото продължение.

"Малки жени" бе един от най-гледаните турски сериали в България,но също бе прекъснат.За щастие на феновете на сериала Диема Фемили ще излъчи повторението на предишните епизоди,а след това и продължението на тийн драмата.Излезе слух,че от 20 януари,в 13.30ч. НоваТВ ще излъчва така чаканите епизоди на сапунката,но за жалост това не е потвърдено.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.