Слухове и факти:"Езел"

Най-скъпият турски сериал "Езел",който е закупен отдавна от НоваТВ все още не стартира.В интернет пространството плъзна слух,че турската сага ще започне след края на "Листопад".Ако е така то старта на сериала трябва да е след броени дни.В ефира на НоваТВ,обаче все още не се появява промо към поредицата,което значи,че феновете на сериала трябва да почакат още малко.

Слуха за това,че "Езел" ще стартира след финала на "Листопад",води до извода,че може би НоваТВ е изчакала финала на сапунката на БТВ за да стартира "Езел" и да няма битка за рейтинг.Шансът "Езел" да стартира скоро се овеличава,тъй като след "Листопад" ще се излъчва доста непознат на българските зрители за сериал жанр:исторически.Според нас "Легендата за Испания" няма никакъв шанс пред дългоочакваният и качествен турски сериал "Езел".

3 коментара:

Анонимен каза...

Имам пълна информация за сериала "Езел".Ще стартира от месец февруари по Нова телевизия и ще се излъчва в прайтайма на медията.Пишете статия,започва от м.Февруари.

Админ каза...

До анонимният потребител:
Здравейте радваме се,че се интересувате от "Езел".Благодарим за предоставената информация,ще ни служи занапред.Но преди да публикуваме това,че "Езел" започва от м.Февруари трябва да проверим дали това е истина.
Лека вечер!

Анонимен каза...

Очаквам,защото има и един друг блог,който днес писа за сериала "Езел",та реших да ви кажа,че започа от февруари.

Предоставено от Blogger.