Всичко за новия сериал "По-красива от теб" (Senden Daha Güzel)


Утре, 7 юни, в Турция започва поредният нов летен сериал - "По-красива от теб" (Senden Daha Güzel). Той ще се излъчва всяка вторник вечер след 20.00 часа в prime-time-a на FOX. Всичко, което трябва да знаете за него, научавате в настоящия материал.

Зад реализацията на "По-красива от теб" застава продуцентска компания Gold Film със собственик Фарук Тургут. Режисьор на романтичната комедия ще бъде Кетче, а сценарист - Айше Юнер Кутлу.

Главните роли в "Senden Daha Güzel" биват поверени на Джемре Байсел и Бурак Челик. Актьорският състав се допълва от Ебру Джюндюбейоулу, Берат Йенилмез, Севинч Ербулак ("Стая 309"), Джихан Ерджан, Гьозде Кая, Тууче Кумрал, Анъл Челик ("Ягодова любов" и "Свободен дух"), Мерве Шен, Азиз Джанер, Бахар Сюер, Сена Чакър, Юнус Ески, Озан Кая Окту, Берил Колджу и Джем Куртоулу.

В основата на сюжетното развитие в новия летен сериал стои Ефсун (Джемре Байсел) - млада дерматоложка, живееща и работеща в малкия си роден град. Когато е много малка, майка ѝ я изоставя на грижите на баща ѝ и замнава за Истанбул, където работи в най-престижната клиника за пластична хирургия. Един ден обаче Ефсун, която от 12 години не се е срещала с майка си, получава лоша новина - че родителката ѝ е на смъртния си одър и иска да я види за последно. Така Ефсун, заминаваща за Истанбул, за да изпрати отиващата си майка, бива посрещната от големи изненади. Майка ѝ, която е собственичка на най-голямата клиника за пластична хирургия в Истанбул, настоява Ефсун да продължи бизнеса ѝ. На всичкото отгоре мъжът, когото майка ѝ изпраща да я вземе - Емир (Бурак Челик), не е шофьор, за какъвто първоначално се е представил на Ефсун, а съдружник в клиниката. Емир вижда в Ефсун и идването ѝ в Истанбул заплаха за себе си и кариерата си и ѝ обявява тиха война...

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!














Няма коментари:

Предоставено от Blogger.