Ханде Доандемир ще партнира на Исмаил Хаджъоулу в новия му филм


Ханде Доандемир
с нова професионална изява! След поредица от неуспехи на телевизионния екран една от най-известните турски актриси се ориентите към големия и предстои да се снима в нов игрален филм. Кой е той?


36-годишната Ханде, която направи летящ старт на актьорската си кариера преди 9 години в младежката драма "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), ще изиграе главната женска роля в новата кино-лента "49". Както информирахме миналата седмица, тя ще бъде оглавена от не по-малко популярния актьор Исмаил Хаджъоулу. Така Доандемир и Хаджъоулу ще застанат за втори път заедно на една снимачна площадка, след като преди година си партнираха в интернет-сериала "Безвластната" (Hükümsüz)

Последните изяви на Ханде Доандемир на малък екран не се увенчаха с успех. Познатата в България актриса от "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem) през последните четири години оглави три провалили се сериала - "Счупени парчета" (Can Kırıkları) от 2018-а, "Противопоставяне" (Yüzleşme) от 2019-а и "Докато криехме мама" (Annemizi Saklarken) от 2021-а година.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.