Претърпял ли е Еркан Петеккая сърдечен удар?

Милионите фенове на един от най-известните турски актьори Еркан Петеккая бяха разтревожени за любимеца си и здравословното му състояние, след като по-рано тази седмица в медийното пространство в южната ни съседка бе разпространена информация, че той е прекарал сърдечен удар. Отговаря ли тя на истината?

Официално изявление по повод изтеклите новини от първо лице не закъсня. 51-годишният Еркан, познат в България от "Памуковата принцеса", "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот", категорично отрече да е настаняван в болница вследствие на здравословен проблем със сърдечно-съдовата си система. "Не съм претърпявал сърдечен удар. Само имах леко неразположение, вероятно грип. В момента съм напълно здрав и работя на снимачната площадка", заяви пред известен турски журналист в телефонно обаждане Петеккая.

Както информирахме по-рано, Еркан Петеккая вече работи по заснемането на нов интернет-сериал със свое участие - "Последен ден" (Son Gün), който ще се излъчва на новата турска интернет-платформа за развлекателно съдържание TRT Dijital

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.