Всичко за новия летен сериал "Време за обичане"

В понеделник, 20 юни, в Турция стартира поредният нов летен сериал. "Време за обичане" (Sevmek Zamanı), оглавяван от Илхан Шен и Дениз Ъшън, ще се излъчва всяка понеделник вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската ATV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в настоящия материал.

Süreç Film е продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Време за обичане". Режисьор е Йълдъз Хюлия Билбан, а сценарист - Налян Мертер Саваш

Освен Илхан Шен и Дениз Ъшън, в актьорския състав на "Sevmek Zamanı" фигурират още Серенай Акташ ("Великолепният век" и "Мерием"), Топрак Джан Адъгюзел, Беран Сойсал, Мутталип Мюждеджи, Чаадаш Онур Йозтюрк ("Север-Юг"), Нимет Ийгюн, Онур Гьозетен, Дерия Пънар Ак, Озан Ийт, Зейнеп Оймак, Джанер Солмаз и други.

Фирузе (Дениз Ъшън) е съвременната Пепеляшка - едновременно следваща в университет и работеща, интелигентна и находчива девойка. Въпреки нелекото си минало и детство, днес тя води спокоен живот с братята си и осиновителя им Мухсин. Докато обаче Фирузе не се запознава с Каан (Илхан Шен). Така красавицата ще се озове отново насред тъмнина и страдание, откъсната от иначе щастливия си живот с братята и баща си. Но заедно с това ще изпита и най-силната любов. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!
















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.