Шеввал Сам напуска "Опасно изкушение"

Шокова раздяла в екипа на "Опасно изкушение" (Yasak Elma)
! След пет сезона и повече от четири години актьорския състав на хитовата драма, излъчваща се всяка понеделник вечер по турската FOX, напуска изпълнителката на главната роля в нея Шеввал Сам.


48-годишната Шеввал, вдъхвала живот на емблематичната Ендер в 145-те оригинални епизода на "Опасно изкушение", показани до момента, няма да вземе участие в новия шести сезон на сериала на есен. Сам няма да поднови изтичащия си договор с продуцентска компания MF Yapım, като последната серия с нея ще бъде №146 - финална за петия сезон, която ще бъде показана следващия понеделник, 13 май, в южната ни съседка.

Относно напускането си каста на "Yasak Elma" Шеввал Сам, изявяваща се освен като актриса и като певица, направи следното изявление: "Тази седмица е последната ми на снимачната площадка на сериала. Определено имам нужда от почивка. Смятам да посветя повече време на музикалната си кариера".

Както информирахме по-рано, петият сезон на "Опасно изкушение" ще бъде последен и за Берк Октай. За момента е сигурно единствено, че Еда Едже ще продължи да се снима в новия шести сезон на драмата на есен. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.