Всичко за новия летен сериал "Обичаш" (Seversin)

"Обичаш" (Seversin)
ще открие междинния летен телевизионен сезон в Турция още в първия ден на първия летен месец. Новата романтична комедия прави премиерата си на 1 юни и ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турския KanalD. Всичко, което трябва да знаете за нея, намирате в настоящия материал.

Зад реализацията на "Обичаш" застава компания D Productions, вътрешна на KanalD. На режисьорския стол на сериала застава Сердар Гьозелекли, а на този на сценаристите - Баръш Ердоан и Илкер Арслан.

Главните роли в "Seversin" изпълняват две от младите надежди на турското кино - Илайда Алишан ("Момичето, което обичах" и "Научи ме да обичам") и Бурак Йорук ("Бараж"). Актьорският състав се допълва от не по-малко популярните им колеги Зейнеп Канконде ("Тайни"), Нергис Кумбасар ("Любов под наем"), Озан Даагез, Джерен Ташчъ ("Стая 309" и "Свободен дух"), Илкин Тюфекчи ("Черни пари и любов"), Халил Ибрахим Курум, Ергюл Мирай Шахин, Ийт Дикмен, Хазал Бенли, Атакан Дикмен, Джерен Йълдъръм, Елиф Чапкън, Ямур Гурур, Нихайет Шахин и други.

Толга (Бурак Йорук) е млад актьор на върха на славата, но въпреки големите си успехи не е особено доволен от живота си. Ася (Илайда Алишан) пък е обикновено момиче, мечтаещо да следва висше образование и работещо като продавач-консултант в търговски център. Различни като черното и бялото, двамата младежи ще бъдат събрани от съдбата, но сивото няма да се роди лесно. Ася изневиделица ще се окаже в коренно различен от познатия ѝ свят, към който досега не е изпитвала интерес, а Толга, свикнал на постоянното женско внимание, няма да я вземе особено насериозно. Това пренебрежение обаче ще му струва скъпо...

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!


















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.