Ханде Ерчел ще партнира на Джан Яман в "El Turco"?

Коя актриса ще партнира на Джан Яман в новия му интернет-сериал "El Turco"?
Този въпрос не спират да си задават милионите фенове на турския актьор, добил световна популярност с участията си в "Любов на инат" (İnadına Aşk), "Горчиво и сладко" (Dolunay) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş). 


Disney Plus
- новата дигитална платформа за развлекателно съдържание, по която ще се излъчва интернет-сериалът "El Turco", е предложила на Ханде Ерчел да застане до Джан Яман на снимачната му площадка и да му партнира. 28-годишната актриса все още не е дала окончателен отговор, но близки до нея издават, че гледа топло на отправената ѝ оферта. Зад реализацията на "El Turco", който ще бъде адаптиран по едноименния роман на Орхан Йениарас, ще застане компания Ay Yapım. Режисьор ще е Улуч Байрактар, а сценарист - Керем Дерен.


28-годишната Ханде Ерчел е известна в България от "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz) и "Черната перла" (Siyah İnci). Последната ѝ професионална изява бе и най-успешната в кариерата ѝ до момента - тази в най-гледания летен сериал за 2020 г. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.