Реха Йозджан бе нападнат от кучета

Реха Йозджан бе нападнат и ранен от овчарски кучета
! Един от най-известните турски актьори ветерани, когото в България сме гледали в сериалите "Нашата история" (Bizim Hikaye) и "Доктор чудо" (Mucize Doktor), наскоро замина на турне на най-новата театрална постановка със свое участие. По време на пътуването си обаче е претърпял неприятен инцидент...

56-годишният Реха, който в момента се снима в хитовата семейна драма "Три сестри" (Üç Kız Kardeş) на KanalD, е бил нахапан от няколко овчарски кучета в местност край град Бурдур в Турция. Той се е разхождал сред природата заедно с няколко свое колеги приятели, но изведнъж компанията се озовала на пътя на минаващо стадо овце. Възприемайки Йозджан и останалите като заплаха за стадото, овчарските кучета пазачи са ги нападнали. Актьорът е бил лошо ухапан по долната половина на крака си, постъпвайки след инцидента в болница. Въпреки невъзможността си да ходи, Реха Йозджан участва в състоялия се по-късно същия ден спектакъл "Един странен Орхан Вели" (Bir Garip Orhan Veli), оставайки принуден да играе седнал на стол. Следващата постановка от турнето обаче е отложена за средата на следващия месец юни, до когато се очаква актьорът да се е възстановил.


Реха Йозджан побърза да успокои феновете си в социалните мрежи, че е добре. Той обясни, че нападналите го кучета нямат вина за случилото се, а той самият, навлизайки непосредствено в пазената от тях стадна територия. Йозджан увери, че за момента снимките на "Три сестри" няма да се отлагат. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.